Rasta ide hitno na operaciju: Objavio fotografiju iz saniteta pa šokirao izjavom

25.04.2024

11:00

By

Rasta ide hitno na operaciju

Rasta ide hitno na operaciju

Reper Stefan Đurić Rasta hitno je hospitalizovan zbog nesnosnih bolova, a sada je otkrio da danas ide na operaciju.

On se na Instagramu oglasio fotografijom iz saniteta i zahvalio svima koji su uz njega u teškim trenucima kroz koje prolazi trenutno.

Rasta ide hitno na operaciju, oglasio se i otkrio detalje

– Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći, nažalost nekada tek u ovakvi situacijama čovek shvati koga ima pored sebe, a ja najdivnije ljude ikada i hvala vam na tome.

– Već danas idem na operaciju, nadam se brzom opravku i druženju, na do sada zakazanim mestima. Onim bezobraznim i bez razumevanja želim isto što se desilo i meni i da Bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu jer to nije moja publika, svim ostalima voli vas Rasta – poručio je on i iznenadio mnoge izjavom da želi nekome isto što se i njemu desilo.

Rasta ide hitno na operaciju

Inače, sa njim je sve vreme njegova devojka koja mu pruža podršku, a ona je objavila selfi iz bolnice.


Pročitajte: Ceca završila u suzama zbog Veljka- Sve vreme se molila, oglasila se i Anastasija

Da podsetimo, Stefan Đurić Rasta nedavno je bio na Jamajci sa taštom i devojkom Marijom.

Takođe, on je bio u braku sa Anom Nikolić sa kojom je posle rastanka ostao u lošim odnosima, što je pevačica često i potvrđivala.

– E pa ovako, Rasta je glumio kriminalca iz nekih filmova tipa Kum ili već ne znam kog filma.. Šta prvo rade, uzimaju ono do čega ti je najviše stalo: deca, kuče – počela je priču Ana, pa objasnila:

Rasta ide hitno na operaciju

– On je došao u 10 sati ujutru, pre toga ga mesec dana nisam videla, nisam ni znala gde je, nisam ja iz objesti otišla da mu se potpisujem, nisam ni planirala.

Pročitajte: Nije mnogo prošlo- Ana i Rasta ponovo u svađi, Nikolićeva iznela stravične optužbe na račun bivšeg (foto)

– Da sam planirala ponela bih makaze, ne bih se potpisivala ključevima sat vremena, treba se potpisati ključevima (smeh). Doleteo je kući i oteo mi je kuče. Ja sam posle toga mesec dana sanjala kuče i plakala. To je bila moja kazna – otkrila je Nikolićeva u emisiji „Male stvari”.

Još iz kategorije