Prva dama Srbije pokazala porodičnu idilu sa sinom i predsednikom Vučićem: Kada san postane java…

11.06.2024

19:47

By

Prva dama Tamara Vučić

ATA IMAGES

Tamara Vučić

Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i te kako je aktivna i praćena na društvenoj mreži Instagram. Osim svojih poslovnih poduhvata po svetu, prva dama Tamara Vučić često deli svoja svakodnevna životna iskustva, kulinarske tajne, te sve sitnice koje život znače čime je i zadobila podršku i simpatije naroda.

Prva dama Tamara Vučić dirnula pratioce na mrežama

Tamara je pre nekoliko dana otišla i korak dalje, pa je dirnuta posebnim trenutkom, na svoj Instagram objavila fotografiju koja pokazuje pravu porodičnu idilu. Naime, prva dama Tamara Vučić pokazala je da sa sinom Vukanom i suprugom koji je na čelu države živi kao sav normalan svet u slozi i harmoniji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Vučić (@tamara.vucic.serbia)

Na fotografiji Tamare Vučić njen sin Vukan igra fudbal sa ocem, predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem, a prva dama Tamara Vučić, zabeležila je taj momenat s ciljem da svima pokaže koliko je njena porodica skromna i normalna kakve sve i treba da budu – jednostavne, a skladne.

Prva dama Tamara Vučić često deli idilične trenutke iz svog doma

Mališan nosi dres sa imenom čuvenog fudbalera Real Madrida Kilijana Mbapea, a ispod objave prve dame čestitke su se samo nizale jedna za drugom: „Srećan rođendan, sve najlepše od srca“, „Srećan divan dan“, „Srećan rođendan Zvezdašu, sve najlepše „, „Sve najbolje“.


Pročitajte i – Tamara Vučić održala lekciju stila – Ovom kombinacijom privukla sve poglede na sebe

„Naš san postao je java pre sedam godina: rodio se dečak srčan i energičan, šarmantan i umiljat. Požurio, odredio, pokrenuo, ulepšao, osvetlio, obojio, ispunio – napisala je prva dama Tamara Vučić u okviru svoje objave i oduševila sve svoje pratioce.

Podsedimo, prva dama Tamara Vučić je od 2013. godine u braku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sa kojim ima sina Vukana koji se rodio kao kruna njihove velike ljubavi koja je s godinama sve jača i plemenitija.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije