Lepe vesti za početak godine: Prosidba na koncertu Marije Šerifović, njena reakcija šokirala sve

04.01.2024

13:00

By

Haos u domu Šerifovićke

Prosidba na koncertu Marije Šerifović

Pevačica Marija Šerifović doček Nove godine pevala je u Zenici, gde se u jednom trenutku desila neočekivana situacija.

Prosidba na koncertu Marije Šerifović

M.P./ATAImagesATA IMAGES

Prosidba na koncertu Marije Šerifović u Zenici

Naime, tokom večeri, mladić iz Zenice, Adi, odlučio je da iskoristi priliku i iznese svoju ljubav pred hiljadama ljudi. Na bini je zatražio prisustvo svoje devojke Hane, sa kojom je već četiri godine u vezi.

Iznenađena publika je sa oduševljenjem posmatrala kako se Adi spušta da klekne pred Hanu i izgovori reči koje će ih zauvek povezati.

Prosidba na koncertu Marije Šerifović

Adiju je bila potrebna podrška kako bi izveo svoj plan, a upravo je dobio tu podršku od Marije Šerifović. Ona mu je pružila reči ohrabrenja i suflirala mu šta treba da uradi, dodatno doprinoseći ovom emotivnom trenutku. Hana je oduševila sve prisutne svojim odgovorom, a njihovu ljubavnu priču ispratili su veliki aplauzi i ovacije.


Podsetimo, ovaj koncert obeležen je i jednim neugodnim incidentom. Šerifovićeva je morala da prekine nastup zbog brojnih petardi koje su letele ka bini, uprkos njenim upozorenjima.

Pročitajte: Emotivni kadrovi raznežili sve- Marija Šerifović u prvoj šetnji sa sinom, pokazala naslednika

Prosidba na koncertu Marije Šerifović

Odlučila je da napusti scenu kako bi sačuvala svoju bezbednost, ostavljajući publiku iznenađenu i razočaranu.

Podsećanja radi, Marija je nedavno dobila bebu. Dete koje je godinama priželjkivala se rodilo početkom decembra, a trudnoću je iznela surogat majka.

Pop pevačica je prvu fotografiju sina Maria objavila na Instagramu.

Poznato je da je Marija Šerifović godinama unazad isticala da želi da dobije dete

O svojoj želji da ima bebu je govorila u jednoj televizijskoj emisiji.

– Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem – rekla je pre godinu i po dana Marija Šerifović.

Osim toga, kada je nedavno sa pratiocima na Instagramu slavila 20 godina od izlaska svog prvog albuma, oni koji znaju da čitaju između redova mogli su da primete da se nešto sprema budući da je tada ponovo spomenula „Šerifovića juniora“.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije