Priznala sve: Viktorija otkrila da joj je dečko za intimne odnose plaćao, ovo je cifra

11.01.2024

15:00

By

priznanje viktorije mitrović

Priznanje Viktorije Mitrović šokiralo sve

Bivša zadrugarka Viki Mitrović tokom svog učešća u rijalitiju neretko je bila na meti cimera koji su je osuđivali da se bavi najstarijim zanatom.

Priznanje Viktorije Mitrović podgrejalo spekulacije

Iako je poricala da se bavi prostitucijom, Viki je u jednom trenutku ipak poklekla, te priznala da joj nije strano naplaćivanje intimnih odnosa.

Nedugo nakon toga Viki je izjavila da je u pitanju bila samo šala, te da se nikada nije bavila prostitucijom. Sa druge strane priznala je da su je bivši momci čašćavali na razne načine.

Pročitajte: Viktorija Mitrović hitno hospitalizovana! Bivša zadrugarka ne oseća noge, Osmakčića krivi za sve

priznanje viktorije mitrović

– Priznala sam u jednom trenutku da se bavim prostitucijom, jer su krenule priče da sam ovakva ili onakva. Naravno, šalila sam se na svoj račun. I znam da mi to nije trebalo. Samim tim što sam to priznala, svi su povezali da se bavim prostitucijom – istakla je jednom prilikom Viki, pa dodala:

Ne bavim se time. Imala sam dečka sa kojim sam bila godinu i po dana. Naravno da su me momci častili. Odvodili su me na ručak, putovanje, kupe mi tašnu… Jedan mi je dao 1000 evra. Povremeno smo se viđali. U kombinacijama ponekad bude i stotka – priznala je ona.


priznanje viktorije mitrović

Podsetimo, u jednom momentu u toku rijalitija Viki Mitrović je poručila tadašnjem partneru Marku Osmakčića: „Pa tako ja i sa klijentima“, aludirajući na to da nema emocije.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije