Ovo niko nije ni slutio: Otkriveno pravo ime Mileta Kitića, malo je ko znao

06.03.2024

17:03

By

Pravo ime Mileta Kitića

Pravo ime Mileta Kitića je malo ko znao

Pevač Mile Kitić je godinama jedan od omiljenih izvođača na našoj estradi. Iako se čini da se o njegovom privatnom životu sve zna, reklo bi se da nije tako.

Pravo ime Mileta Kitića je malo ko znao, pevač otkrio pa iznenadio sve

On je jedan od najpopularnijih folkera bivše Jugoslavije, mnogi ne znaju kako se zapravo zove nekadašnji član „Južnog vetra“.

Gostujući u jednoj emisiji, Mile je otkrio šta piše u njegovoj ličnoj karti.

Moje pravo ime je Milojko, rekao je pevač svojevremeno u jednoj emisiji na „Pinku“.

Pravo ime Mileta Kitića

Podsetimo, Mile je u dugogodišnjem braku sa koleginicom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu koja se takođe bavi pevanjem.


Inače, njegova supruga Marta Savić nedavno je progovorila o braku sa Miletom i istakla da planiraju da ove godine svoju ljubav krunišu i pred Bogom.

Pročitajte: Otkriveno kakav je brak Viki i Tašketa- Ovako se ponaša prema njemu pred svima, mnogi nisu slutili

– Mile i ja se ne svađamo. Ne mogu da se setim kada smo se oko nečega raspravljali. Možda kada je Elena bila mala. Srodili smo se posle ovoliko godina zajedničkog života. Razumemo se i kada ćutimo. Jedno drugom smo ljubav i podrška i ove godine planiramo da se venčamo u crkvi – rekla je Marta nedavno i dodala:

Pravo ime Mileta Kitića

– Volim sunce i more. Poznato je da sam putovala svake zime na neku daleku sunčanu destinaciju, ali sam se zaljubila u Egipat i Dominikanu. Kad god sam mogla odlazila sam u te zemlje. Poslednjih godina ne samo zbog uživanja, već i zbog zdravlja.

Pravo ime Mileta Kitića

– Desilo se da sam za vreme Kovida ostala zarobljena u Dominikani u koju sam došla na 3 nedelje, ali sam ostala šest meseci. Tada sam shvatila da ovde moram da svijem dom. Ostvarila sam tu želju i srećna sam zbog toga, jer život koji sada vodimo je potpuno drugačiji rekla je ona.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije