Srđan Đoković sve priznao: Zbog Novaka sam narušio zdravlje

06.01.2024

14:01

By

Porodica Srđana Đokovića

Antonio Ahel/ATAImages

Porodica Srđana Đokovića prošla kroz težak period

Srđan Đoković do sada nije pričao javno o problemima kroz koje je prošla njegova porodica, a onda je otkrio mnoge tajne iz života svog sina Novaka, ali i o teškoj bolesti koju je jedva preživeo.

Porodica Srđana Đokovića

Porodica Srđana Đokovića često je na meti javnosti

– Nekih 15 godina života smo moja žena Dijana i ja posvetili Novaku i žrtvovali zbog njega da bi on bio to što jeste. Naši sinovi Đorđe i Marko su takođe patili zbog toga, njima nismo mogli toliko da se posvetimo, ni phihički, ni finansijski. Mogu da kažem da je Đorđe bio čak i veći talenat za tenis od Novaka u tim nekim mladim godinama, ali smo mi morali da se fokusiramo na Novaka. Bilo je mnogo teških situacija. Čak sam I od Novaka krio koliko je teško jer sam pred decom morao da budem jak.

Porodica Srđana Đokovića

– A onda se zatvorim u kupatilo I tu se slomim da oni ne vide. Noletu sam tek kada je imao 17 godina rekao kakve sve probleme imamo jer on ništa od toga nije znao. Nije znao čak ni da smo živeli u iznajmljenim stanovima a morali smo pet stanova da promenimo. Tek kada su njemu neki ljudi počeli da pune glavu šta treba da radi i kako, tada sam mu rekao koje smo sve probleme imali, otkrio je Srđan i dodao da se zbog stresa razboleo i on i njegova supruga:

Pročitajte: Najlepši dan za porodicu- Novak Đoković krstio decu na Ostrogu FOTO

Porodica Srđana Đokovića


-Punih petnaset godina smo živeli pod velikim stresom zbog Novaka. Zato mi je srce stradalo. Dijana je pre nekih 12 godina imala zdravstvenu krizu iz koje se jedva izvukla, a ja sam pre 9 godina jedva preživeo. Imao sam sepsu, vodu na plućima i dve jake bakterije. Kada sam stigao u bolnicu u Minhen nisu hteli da me prime jer su mislili da sam gotov. Nisam mogao ni vazduh da udahnem. Jedva su me nekako primili, a onda sam se iz inata izborio. Snaga uma mi je pomogla da preživim tu situaciju, baš kao što Novaku pomaže snaga uma da izdrži na terenu kada mu je najteže- objasnio je Đoković koji je otkrio da ne viđa mnogo često Noletovu decu Taru i Stefana, iako su u Srbiji:

-Oni idu ovde u vrtić u Beogradu. Viđam ih, ali ne tako često zato što imaju mnogo obaveza.

Još iz kategorije