Da li znate odakle su roditelji Jovana Memedovića: Isplivali detalji o njegovim korenima

22.05.2024

15:00

By

Poreklo Jovana Memedovića

ATA IMAGES

Jovan Memedović

Poreklo Jovana Memedovića do sada niko nije znao

Poreklo Jovana Memedovića do sada niko nije ni pominjao, međutim, sada se sve saznalo. Naime, Jovan Memedović je javna ličnost kojeg skoro cela Srbija ceni, a svi vole da gledaju i njegove emisije. Decenijama je deo javne scene i za sve te godine izgradio je uspešnu karijeru.

Poreklo Jovana Memedovića veoma je zanimljivo

Memedović je u Beogradu završio srednju školu, a nakon toga operedlio se za studije i 1985. godine diplomirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, a tek sada se saznalo koje je tačno poreklo Jovana Memedovića.

Poreklo Jovana Memedovića

Jovan MemedovićATA IMAGES

Jovan Memedović je inače odmalena pokazivao ljubav prema sportu i prirodi, a to se kasnije videlo i kroz fakultet koji je studirao, ali i emisije koje vodi već godinama kao i nove saradnje koje je u poslednje vreme započeo, a sada se pojavila i informacija o tome koje je poreklo Jovana Memedovića.

Pročitajte i – Jovana Memedovića svi znate, a ovo je njegova ćerka

Kako prenosi portal Mondo, Jovan Memedović rođen je u Beogradu 1960. godine, ali malo ljudi zna da vuče poreklo iz Crne Gore. Memedovićev otac bio je rodom sa Durmitova, dok je majka voditelja bila sa Cetinja. Jovan je kao dete voleo dane na provodi na Durmitoru.

Pročitajte i – Memedović na ćerkinoj svadbi u društvu zgodne plavuše – Sve posmatrala njegova žena

Podsećanja radi, Memedović se od supruge razveo bez teških reči, a akcenat su stavili na svoje naslednike, kako bi ceo proces razvoda bio što bezbolniji po Mašu i Uroša. I nakon razvoda, Memedović je ostao dosledan svom principu, odbijao je da daje izjave, te je uložio velike napore da svoju decu sačuva od preterane medijske pažnje i u tome je i uspeo.


Poreklo Jovana Memedovića

Memedovićeva ćerka Maša je lepa brineta, neobičnih zelenih očiju neguje autentičan stil odevanja, voli jarke i vesele boje. Svoj mir pronalazi u prirodi, obožava životinje, a jedan od hobija joj je i pravljenje umetničkih fotografija. Svoju besprekornu liniju održava izuzetno aktivnim načinom života, a poznato je da je kao mala trenirala i borilačku veštinu džudo.

 

 

IZVOR: Starmagazin/Espreso

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije