Ponovo haos u braku Tare Simov: Evo šta je našla u kolima dečka, javno se obratila devojci

25.01.2024

11:30

By

Snimak oca deteta Tare Simov

B.V.

Haos u braku Tare Simov, sve objavila

Bivša rijaliti zadrugarka Tara Simov ponovo prolazi kroz probleme u vezi. Ona se sada oglasila na Instagramu i obelodanila da je u kolima svog dečka pronašla sat druge devojke te je jasno da je haos u braku Tare Simov.

Haos u braku Tare Simov, našla stvari devojke u kolima svog dečka

Kao što je poznato mesec dana po rođenju sina Tara Simov i njen izabranik su se rastali, da bi se posle nekog vremena stvari stišale i da bi nekadašnja rijaliti učesnica dala drugu šansu ljubavi.

Posle rastanka Tara je javno rekla da je njen partner Danilo počinio emotivnu prevaru, ali je ona i više nego očigledno prešla preko svega.

Sada se Tara simov oglasila na instagramu i napisala:

– Devojka koja je izgubila sat kod mog dečka u kolima slobodno nek se javi da joj vratim.

Haosu u braku Tare Simov


Ova njena objava šokirala je pratioce jer je javno rekla šta se događa u njenom braku.

Inače, podsetimo, bivša učesnica Zadruge Tara Simov i nejn izabranik sinu su dali ime Nikolaj i kada je sve delovalo da je idilično tara je u medije iznela šokantne detalje iz njihove veze.

PROČITAJTE I: Šokantno ponašanje trudne Tare Simov u izlasku: Evo šta je radila FOTO

Nakon izlaska iz porodilišta je sa svojim izabranikom Danilom Raičevićem otpočela zajednički život, ali po svemu sudeći ljubavna idila je kratko potrajala.

Haosu u braku Tare Simov

– Ja od odnosa gde postoji moje dete koga volim kao Boga i nazad i tako beskonačno, rijaliti j..eni praviti neću. Ko je nezreo i ko je nemaran neka radi to. Svako ko mi pošalje poruku na ovu temu biće blokiran – napisala je Simova, a onda je usledila još jedna objava koja je zabrinula fanove i podgrejala priče da u braku nešto nije u redu.

– Dobar otac ne zlostavlja majku svoje dece. Čovekovo zlostavljanje majke samo po sebi dokazuje da on ne razmišlja i ne brine adekvatno o tome šta je dobro za dete – glasio je citat.

Još iz kategorije