Mina krije od Igora da se pomirila sa dečkom: Oprostila mu što je maltretirao

31.03.2024

16:03

By

Bol Mine Kostić

Pomirenje Mine Kostić sa dečkom izazvalo lavinu komentara

Mina Kostić pre dva meseca prijavila je dečka Nikolu da je nasilan, tačnije da je psihički zlostavlja.

Kada se sve to izdešavalo, veliku podršku dobila je od bivšeg verenika Igora Kostića, od kog sada krije da se sa Nikolom tajno pomirila prošle nedelje.

Pomirenje Mine Kostić sa dečkom izazvalo lavinu komentara, ovo su detalji

Kako smo saznali, Mina je prešla preko svega i opet je u vezi sa 14 godina mlađim dečkom koga je optužila da je psihički maltretirao i da je vređao nju, i sve pevačice kako su lake ženske.

Pomirenje Mine Kostić sa dečkom

– Mina je išla toliko daleko da je Nikolu prijavila policiji i optužila ga da je psihički zlostavljao, što je on negirao. Igor sa kojim ima ćerku joj je tada pružio podršku i rekao da niko ne sme da je dira dok je on živ.

Pomirenje Mine Kostić sa dečkom


– Međutim, Mina je sve bacila u vodu i sa Nikolom se pomirila. Oni to pomirenje kriju za sada, ne želi da je ljudi osuđuju kako je pljunula pa polizala.

Pročitajte: Prevare su trajale godinama -Haris Džinović nije štedeo Melinu-  Progovorio otvoreno o svemu, a onda pomenuo i sina

-Viđeni su u jednom restoranu kako sede zajedno, a iz istog su izašli zajedno. Skoro je neko video Nikolu da izlazi iz Minine zgrade na Dušanovcu, tako da je pomirenje definitivno palo.

Pomirenje Mine Kostić sa dečkom

– Mina ne sme da kaže još uvek bivšem partneru Igoru da se pomirila sa dečkom jer će je on naribati najstrašnije i to sa velikim pravom.

Pročitajte: Podnela krivičnu prijavu- Ovo je 15 godina mlađi Nikola kog je Mina Kostić prijavila policiji, a razlog je

– Koliko znam, Nikola takođe od svoje majke krije da je opet sa Minom, jer žena je išla sa njim u policiju i davala iskaz kako bi odbranila svog sina i zato više nikada ne bi prihvatila Minu za snajku- otkriva naš izvor.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije