Pomirenje na pomolu: Ovaj potez trudne Aleksandre Nikolić niko nije očekivao

17.01.2024

17:01

By

Pomirenje Aleksandre i Cara na pomolu

Bojan Vuković

Pomirenje Aleksandre i Cara na pomolu

Aleksandra Nikolić i Filip Car čekaju zajednično dete, ali kao što je poznato nedavno su raskinuli. Aleksandra je bila kod Filipa u Crikvenici, ali se naprasno vratila u Beograd kada je i obrisala sve zajedničke fotografije na društvenoj mreži instagram. Međutim, ako je suditi na njenom novom potezu pomirenje Aleksandre i Cara je na pomolu.

Pomirenje Aleksandre i Cara je sve izvesnije

Onog trenutka kada je Aleksandra spakovala kofere i otišla od Filipa obrisala je njega iz prijatelja ali i sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Za razliku od Aleksandre Filip nije brisao fotografije što se može videti na njegovom profilu na Instagramu, ali ono što su mnogi primetili je da se ovaj par sada ponovo prati na pomenutoj društvenoj mreži što je dalo povodo za spekulacije.

Pomirenje Aleksandre i Cara

Kako su odmah svi počeli da komentarišu svima liči da je pomirenje Aleksandre i Cara na pomolu.

Pomirenja Aleksandre i Cara


Fanovi ovog para jedva su dočekali ovaj trenutak budući da je Aleksandra Nikolić u sedmom mesecu trudnoće i da je trenutno u planovi oko bebe koja će uskoro doći na svet.

Ona je nedavno izjavila da će ona biit ta koja će izabrati ime za bebu, ali ukoliko dođe do pomirenja možda će se stvari promeniti pa odluka bude i zajednička.

PROČITAJTE I: Aleksandra Nikolić otkrila sve o imenu za bebu i odnosu sa Carem, a ovim poslom će se baviti

Podsetimo, Aleksandra je nedavno otkrila i čime će se baviti, verujemo kada ćerkica malo stasa, ali i to da joj trudnoća nije bila nimalo lako te da je u jednom trenutku morala da potraži i pomoć stručnjaka.

Pomirenje Aleksandre i Cara na pomolu

– Ja vama moram nešto iskreno da kažem. Ja jedva čekam da se porodim. Ne mogu više da dočekam…prvo kažu: „Lep je osećaj biti trudan“, da, ekstra, divan osećaj. Ali, brate, ubiše me leđa, sve ti se promeni. Buduće mame, neću plašiti nikoga, neko stvarno lako podnosi trudnoću, i ovako mu prođe…a meni baš teško. Imala sam na primer neku alergiju, ne mogu da pijem lekove. Non stop kijam, kašljem, neverovatno! Tako da, nekome konstantno bude lako i brzo to prevaziđe, trudnoću, ne oseti je. Nekom bude zaista malo teže kao meni. Ja jedva čekam da se porodim, u aprilu je termin za porođaj – rekla je Aleksandra nedavno.

Još iz kategorije