Pokradena ćerka Željka Šašića: Sofija sve detalje iznela u javnost

16.01.2024

21:30

By

Pokradena Sofija, ćerka Željka Šašića

B.V.

Pokradena ćerka Željka Šašića

Ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić je bolgerka koja se već duže vreme bavi modelingom a ima i svoj brend odeće. Ona je gostujući u jednom podkastu iznela u javnost detalje kako je prevarena. Pokradena ćerka Željka Šašića ispričala je kako je do toga došlo.

Pokradena ćerka Željka Šašića, sve detalje iznela u javnost

Pokradena ćerka Željka Šašića, Sofija otkila je kako se sve dogodilo. Kako je istakla Sofija, ona je doživela prevaru od osobe od koje to nije zaslužila koju dugo poznaje, ali i kojoj nije htela da otkrije ime.

Pokradena ćerka Željka Šašića

– Meni ova priča uopšte nije zanimljiva, ali verujem da će vama biti. Devojka koja mi je odradila sajt, znam je jako dugo, došla je do moje radnje na Novom Beogradu i rekla mi: „Ja se bavim tim i tim, mogu da ti odradim sajt“. Ja rekoh: „Naravno, možeš“. Verovala sam joj jer se poznajemo dugo. Ona je meni odradila sajt, kupila mi je domen koji je već bio nečiji. Taj domen je istekao već nakon par meseci i više nije bio u funkciji. Više nisam postojala na Guglu – započela je priču Šašićeva i dodala:

– Međutim, ona je tada nestala i nisam mogla više ni da je dobijem na telefon, niti bilo šta. Nisam htela da joj tražim novac, veliki novac, koji je ona meni tražila. Nisam htela da joj tražim to nazad, samo sam htela da mi pomogne da vratimo domen ili da napravimo novi sajt ili nešto, da ne odem u zaborav, ako to mogu tako da kažem – rekla je Sofija, međutim, do nje nije uspela da dođe.

PROČITAJTE I: Željko Šašić se pomirio sa ćerkom Sofijom: Sada mu ona pomaže da nađe ženu

Naravno, nikada se nije javila. Promenila je broj telefona, nisam mogla više nikako da dođem do nje. Taj domen je nestao. Dugo sam pokušavala da to nekako popravim ili da dođem do nekog novog sajta, međutim, bila sam sprečena, od svega i svačega i napokon sam, nadam se u sigurnim rukama – ispričala je.


O kojoj svoti novca je reč, nije htela da otkrije, ali je istakla da je u pitanju „veliki novac“.

IZVOR: Telegraf

Još iz kategorije