Peđa Medenica imao aferu sa učesnicom Elite: Hteo da ostavi ženu zbog nje, viđali se godinu dana

09.01.2024

15:00

By

Jovanu Cvijanović izvređali

Ata images

Peđa Medenica

Peđa Medenica i Jovana Cvijanović se dovode u vezu

Sinoć su u Eliti izneseni šokantni detalji, a to je da je Jovana Cvijanović bila intimna sa pevačem Peđom Medenicom.

Peđa Medenica i Jovana Cvijanović izazvali lavinu komentara

Njen cimer iz rijalitija je javno raskrinkao i otkrio sve što mu je pričala.

Peđa Medenica i Jovana Cvijanović

– Ona je meni pričala sama o tome. Rekla mi je za Peđu da su oni prijatelji i da su oni imali te intimne odnose, da su se viđali godinu dana, pre Stojana i da je on njoj obećao pesmu. Ona se družila sa njegovom ženom. On je njoj govorio da će ostaviti ženu zbog nje, ali je žena zatrudnela i on je ostavio Jovanu – govorio je Gačić.

– Ja ne poznajem njegovu ženu. Ja sam bila na mestu gde je ona bila i upoznala sam je. Ja sam se predstavila kao njegova koleginica. Par puta sam išla na nastupe. Peđa i ja smo prijatelji šest godina. On je mene vadoi iz depresije, poklanjao mi je karte za njegove nastupe, a satima smo se kuckali. Ja boljeg čoveka od njega nisam upoznala. On je pričao sa mnom nekoliko sati o problemima koje sam imala – dodala je Jovana.

Pročitajte: Kad Sofija Milošević slavi, okuplja se elita- Zavirite na rođendansku proslavu slavne manekenke, sve pršti od luksuza FOTO

Peđa Medenica i Jovana Cvijanović


Podsetimo, Jovana je od prvog dana svog učešća otkrila da je bila u vezi sa MC Stojanom, o kojem je kasnije iznela tonu prljavog veša, jer je preko noći nestao iz njenog života i odlučuo da je blokira na svim mrežama. Jovana je nedavno priznala da Stojana nilkad neće preboleti i da prema njemu još uvek gaji osećanja, koja nije mogla da objasni svojim cimerima, a ni gledaocima.

Još iz kategorije