Ovo je muž Anice Dobre: Retko se pojavljuje u javnosti, sada je sa ćerkom prošetao crvenim tepihom

17.01.2024

16:30

By

Muž Anice Dobre

Muž Anice Dobre se retko pojavljuje u javnosti

Muž Anice Dobre, Miodrag Mića Sovtić pojavio se sinoć na premijeri filma „Nedelja“, sa ćerkom glumicom Minom Sovtić, mada, kao što je poznato on se do sada retko pojavljivao u javnosti. Povodom za ovo pojavljivanje je što je on bio dobar prijatelj sa pokojnim Džejom Ramadanovskim o čijem životu pomenuti film i govori.

Muž Anice Dobre na premijeru došao sa ćerkom

Anica Dobra je na javnoj sceni više od trideset godina, ali o privatno životu nikada nije volela mnogo da govori. Poznato je da je u braku sa Miodragom Mićom Sovtićem, kao i da imaju ćerku Minu koja je krenula majčinim stopama te je sada i ona poznata glumica.

Muž Anice Dobre

foto: Dragan GajićDragan Gajić

Muž Anice Dobre je predsednik fubalskog kluba Dorćol. Miodrag Sovtić iz prvog braka ima sina Miloša koji je inače sekretar stručnog štaba „Gaučosa“.

Miodrag Mića Sovtić je sa Džejem bio dugogodišnji prijatelj o njemu je jednom prilikom i govorio za medije:

– Upoznali smo se 1975. ili 1976. Igrao sam fudbal, a i on ponekad. Znao sam ga i ranije, on je bio poznat na Dorćolu. Zvali su ga da zabavlja ljude jer je svirao. Popne se na oluk, lupa i peva, stariji mangupi ga slušaju – ispričao je svojevremeno Mića Sovtić.


PROČITAJTE I: Saopštio mi je da se zaljubio u drugu – Pevačicu je muž ostavio posle porođaja, živela je sa nula dinara, a slomio je i krah drugog braka

Posle smrti legendarnog pevača takođe je govorio.

– Nedostaje mi svaki dan. Družili smo se, provodili vreme, po ceo dan je bio kod mene u piceriji, sedeli smo, pričali, ćutali… Bili smo pravi prijatelji. S pravim prijateljem možeš da ćutiš, a sa nekim koga ne znaš moraš da pričaš, da ga zabavljaš. On i ja smo znali po sat vremena da sedimo i ćutimo, znao sam da je to pravo prijateljstvo – rekao je on jednom prilikom za Kurir.

PROČITAJTE I: Nestrpljiva: Evo šta radi Anica Dobra dok čeka da postane baka FOTO

Anica Dobra i Miodrag Mića Sovtić žive na Dorćolu baš u kraju u kom je nekada živeo i sada pokojni Džej. U zgradu u kojoj i danas stanuju doselili su se 1991. godine.

Iako Anica nije nikada volela da pominje svog supruga u javnosti jednom prilikom je istakla:

– Imam ljude oko sebe koji hrane moju vedrinu i daju optimizam. Zbog njih imam snage da budem ovakva. Našla sam mudru misao Duška Radovića: „Sumorni neki dani. Sad je dobro imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog. Da nas nauči šta je važno a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo“.

Muž Anice Dobre

foto: Ata imagesAta images

Detalje o svojoj porodici jednom prilikom otkrila je Mina.

– Tata je stara garda, ona uz koju idu poseban moral i etika ulice. Jako ga cenim. Mama je iz drugačijeg miljea, a ja sam čudan miks ta dva sveta. Imala sam uvid i u jedno i u drugo, i to me je obogatilo – rekla je Mina ranije.

Još iz kategorije