Jovana Jeremić otkrila ime sina i planove sa biznismenom kod kog se seli

12.01.2024

10:00

By

Komšije Jovane Jeremić

Bojan Vuković

Jovana Jeremić Foto: B.V.

Sada je otkriveno ime sina Jovane Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić je srećna i zaljubljena u vezi sa svojim partnerom Draganom Stankovićem. Ona je nedavno izjavila da će „sebi roditi sina u 38. godini“, međutim ono što je mnoge iznenadilo je upravo to što je već sada ime sina Jovane Jeremić otkiveno.

Ime sina Jovane Jeremić imaće jako značenje

Kao što je poznato Jovana Jeremić je priznala da ne planira venčanje sa bogatim biznismenom, te je tim povodom rekla:

– Ne razmišljam. Ja sam već bila udata, a Dragan je bio oženjen. Nama je prioritet da budemo srećni. Moj cilj nije da su udam u njegovo domaćinstvo jer imam svoje nekretnine i novac koji sam krvavo zaradila. Nije mi u interesu da se udajom „oparim“ ili obogatim, kao što bi to uradilo 99 posto žena da im je on „dopao šaka“ ili kao što je meni „upala kašika u med“.

PROČITAJTE I: Lepe vesti za kraj godine: Jovana Jeremić očekuje sina, sreća će uskoro biti potpuna

Voditeljka je istakla da će se preseliti kod Dragana, a sada je poznato i ime sina Jovane Jeremić o kom već neko vreme pirča.

Ime sina Jovane Jeremić

– Najvažnije je da smo mi srećni i da smo u ozbiljnoj vezi. I on je ostvaren čovek i ja sam ostvarena žena. Izvesno je da ću se preseliti kod Dragana, ali šta moj stan može da se izda. Meni je sigurno suđeno da rodim još jedno dete. Moj zaštitnik je sveti Vasilije Ostroški i njegovu zaštitu sam stekla jer je osećam u duši i sanjala sam ga nekoliko puta, trudila sam se svojim stilom života da ne ulazim u neke grehove koji mi nisu potrebni i da ne grešim. Sin će mi se zvati Vasilej u znak zahvalnosti svetom Vasiliju Ostroškom – rekla je Jovana za „Telegraf“.


Voditeljka je tom prilikom otkrila i da je od kada je sa Draganom ušla u vezu shvatila da ništa nije slučajno.

Podsetimo, dečko Jovane Jeremić sa kojim je u vezi već nekoliko meseci je biznismen Dragan Stanković koji je svakodnevno obasipa ljubavlju, pažnjom i poklonima. A, voditeljki je Dragan umalo izmakao, i to u ruke njene koleginice.

Još iz kategorije