Sve mu duguje: Dušica Jakovljević konačno pokazala tatu, sličnost je neverovatna FOTO

21.12.2022

21:00

By

Rasprava Saše Mirkovića

Bojan Vuković

Dušica ponovo bez posla

Otac Dušice Jakovljević je pravi gospodin

Dušica Jakovljević veoma je aktivna na društvenim mrežama gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života. Iako članove porodice krije od radoznalih pogleda, lepa voditeljka nije odolela pa je objavila fotografiju zahvaljujući kojoj možemo da vidimo kako izgleda otac Dušice Jakovljević.

Otac Dušice Jakovljević konačno u javnosti

Dušica je nedavno uslikala svog oca, a pomenutu fotografiju podelila je i na svom Instagramu. Otac Dušice Jakovljević ponosno je pozirao u beloj košulji, sa crvenom leptir mašnom oko vrata i knjigom u ruci, dok je ispred njega stajala čaša crvenog vina.

Pročitajte: Nećete je prepoznati – Evo kako je Dušica Jakovljević izgledala pre plastičnih operacija FOTO

otac dušice jakovljević

Otac Dušice Jakovljević je pravi gospodin, a mnogi komentarišu da je lepa voditeljka od njega nasledila lepotu. Podsećanja radi, roditelji Jakovljevićeve su prošle godine u junu proslavili 41. godinu braka, a voditeljka im je tim povodom, uz staru porodičnu fotografiju, uputila emotivne reči.

Pročitajte: Karić razorio misici srce – Dušica ga savetuje kako da se iskupi FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic)

– Dobili su me kada su imali po 20 godina i bila sam čist plod njihove ljubavi i želje da ceo život provedu zajedno! Na ovoj fotki ja punim četiri godine, a i dalje, četrdeset godina kasnije, zajedno duvamo svećice! Hvala vam što sam vam jedna jedina… I nadam se da vam nisam zadavala mnogo glavobolje. Tačnije, hvala vam što niste dozvolili da se vidi kada vas je zbog mene bolela glava – napisala je Dušica tada, pa dodala:


– Nadam se da ću uskoro i ja moći da se pohvalim tako čistom i večnom ljubavlju, jer ste mi zadali ozbiljan zadatak! I nadam se da sam upola dobar roditelj, kao što ste vi meni svih ovih godina… Srećna vam 41. godišnjica braka! Volim vas – zaključila je.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije