Otac je nikada nije video: Glumica je u 52. godini rodila ćerku, a ovo joj kaže kada pita za tatu

23.02.2024

08:18

By

Otac deteta Ljiljane Jakšić

Ata images

Ljiljana Jakišić

Otac deteta Ljiljane Jakšić se nikada ne pojavljuje u javnosti

Glumica Ljiljana Jakšić je dugo želela da se ostvari u ulozi majke. Ona je godinama pokušavala da ostane u drugom stanju, a sa veštačkim oplodnjama je počela u 48. godini. Četiri godine kasnije rodila je ćerku, ali otac deteta Ljiljane Jakšić nikada nije bio poznat javnosti.

 Otac deteta Ljiljane Jakšić nikada nije video ćerku

Glumica godinama radi u čuvenoj Skadarliji, ali kaže da joj se tamo nikada nije dogodila ljubav. Tamo se nikada nije zaljubila o čemu je otvoreno govorila.

– Ne, znate, ne. Ja se u Skadarliji nikada nisam zaljubila. Čudo jedno – izjavila je ona jednom prilikom u emisiji Slavice Đukić Dejanović.

Ona je imala želju da se ostvari u ulozi majke i ta želja joj se i ostvari zbog čega je veoma ponosna.

Otac deteta Ljiljane Jakšić

Ljiljana JakišićAta images

– To je bila moja želja. Nezavisno od partnera. Bila je želja i to nekoliko puta, ali se to eto nije ostvarilo – rekla je glumica.


Glumica koja je postala poznata i popularna u seriji „Kursadžije“ u kojoj je glumila Salvetu i danas nosi taj nadimak, dok uživa sa svojom ćerkom Darijom. Njih dve su mnogo toga prošle zajedno od lepih do onih i ne baš tako lepih momenata kada Ljiljana nije mogla da priušti baš sve svojoj mezimici u doba korone o čemu je takođe pričala.

Pročitajte i: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

Tada nije imala pomoć, bila je sama sa ćerkom jer otac deteta Ljiljane Jakišić nikada nije bio uz njih.

Kao i sva deca koja ne odrastaju sa oba roditelja mala Darija je pitala mnogo puta za tatu, a glumica kaže da joj je objasnila. Na pitanje da li Darija zna ko je njen tata glumica je u pomenutoj emisiji odgovorila:

– Zna, ali samo zna. Zna da je tata jako zaposlen i da mu nije stalo da bude pored nas. Eto, ne želi da nas vidi i to je to. Ona ponekad ljutito odbrusi: „Pa i ne mora, nama je dobro i ovako“. Eto, to je sve. Pričale smo par puta o tome, onda kad ona pokrene razgovor mi popričamo. Pričam sa njom onako kako ona to može da percipira u ovom uzrastu i to je sve za sada.

Još iz kategorije