Relja Popović primljen u bolnicu: Hitna operacija mu sledi, Nikolija sve vreme uz njega

19.01.2024

10:15

By

Operacija Relje Popovića

B. VUKOVIĆ

Operacija Relje Popovića zabrinula sve

Reper Relja Popović se oglasio putem društvenih mreža i otkrio detalj koji je zabrinuo porodicu i prijatelje. Naime, on je trenutno u Madridu sa suprugom Nikolijom odakle se i javio.

Operacija Relje Popovića

Operacija Relje Popovića će se uskoro obaviti

On se oglasio iz bolnice kako bi svima rekao da će uskoro imati važnu operaciju. Reper će danas operisati ruku, a svojoj publici poručio je da će se javiti kada sve prođe.

– Život je čudna stvar, vaš brat ide da operiše ovu ruku sada. Tako da za par sati, kad dođem sebi se vidimo da najavim pesmu – rekao je Relja.

Iače, pre toga Relja je takođe objasnio svojim pratiocima da je za njega iz još jednog razloga jako važan dan, a da se radi o rođendanu njegove pokojne majke, koji pada na današnji datum.

Operacija Relje Popovića


– 19. januar. Uvek mi je bio važan ovaj datum. Ove godine vam poklanjam pesmu s najiskrenijom emocijom u danu u kome bih do pre nekoliko godina mami poželeo srećan rođendan – napisao je jutros Relja Popović putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Nedavno je snimak na kojem Nikolija Jovanović plače izazvao buru na društvenim mrežama jer ona priča da joj je dosta komentara u kojima je upoređuju sa majkom, pevačicom Vesnom Zmijanac. Ne zato što ne voli da joj je slična, već zato što godinama gradi svoju karijeru i ponosna je što ima nju za majku.

Operacija Relje Popovića

Antonio Ahel/ATAImages

– Nikolija i Relja su super mladi par i posvećeni roditelji. Videla sam video na mrežama i potpuno je razumem. Danas svako ima pravo svakog da kudi. Znam, kada je rodila prvo dete pa je često bila u parku sa Reljom, da su se nervirali što je svaki intervju, i kod nje i kod njega oko Vesne. Bolelo ih je što ispada da nemaju svoju karijeru i da im je Vesna sve obezbedila – kaže komšinica i dodaje:

– Vesnu viđamo da dođe, ali retko. U poslednje vreme je ne viđamo uopšte ali njih dvoje su dobre komšije.

Još iz kategorije