Loše vesti na početku godine: Gudelj mora na hitnu operaciju, Anastasija spakovala kofere

09.01.2024

17:00

By

Zet Cece Ražnatović

instagram

Operacija Nemanje Gudelja će se uskoro dogoditi

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj žive u Sevilji, a na početku godine su ih zadesile nešto lošije vesti. Naime, naš reprezentativac je teško povređen povređen i u narednim danima biće podvrgnut operaciji.

Operacija Nemanje Gudelja zabrinula porodicu i prijatelje

Ova vest je potresla fudbalski svet, a mnogima je odmah prošlo kroz glavu gde se nalazi Anastasija u ovom trenutku, budući da je poznato da su jedno drugom velika podrška.

Operacija Nemanje Gudelja

Cecina ćerka se sada oglasila na Instagramu i otkrila gde se trenutno nalazi.

Ražnatovićeva je uhvaćena sa koferima na jednoj železničkoj stanici, verovatno u Sevilji, odakle se snimala, ali nije poznato gde se zaputila, budući da još uvek nije otkrila tačnu lokaciju.

Ono što je sigurno je to da će Anastasija svom suprugu biti velika podrška tokom ovog teškog perioda, a da će se Nemanja nakon oporavka vratiti fudbalu.


Pročitajte: Ne mogu ništa da urade- Anastasija rastužila Cecu, njene reči zabolele celu porodicu

Operacija Nemanje Gudelja

Podsetimo,Anastasija Ražnatović već nekoliko meseci je u braku sa Nemanjom Gudeljom, sa kojim živi u Sevilji. Bračni par Gudelj uživa u svakom trenutku, a društvo im prave i Nemanjina sestra Vanja i brat Dragi.

Anastasija Ražnatović imala je na Ibici romantičnu prosidbu koju je organizovao njen partner Nemanja Gudelj. Oni su se ubrzo i venčali u Srbiji, u jednom manastiru

Podsećanja radi, Anastasijina majka Ceca je nedavno za medije pričala o novogodišnjim željama, a kao najveću je istakla da bi volela da njena ćerka dobije bebu.

Operacija Nemanje Gudelja

– Želje su mi da i Anastasija i Nemanja dobiju bebu, da završim album, da napravim Ušće… Želja mi je da u svoj život uglavim neki odmor od deset dana, ali od svih mora ću očigledno završiti u banji na rehabilitaciji, sa penzionerima! (smeh) Šta, bre, lepo je u banjama… Znaš kakve banje imamo?! Pa pevala sam, a ja sve više naginjem ka banji! (smeh) – poručila je nasmejana pevačica.

Još iz kategorije