Porodica van sebe: Jelena Karleuša mora na hitnu operaciju, sve se desilo iznenada

15.12.2023

13:30

By

Recept Jelene Karleuše

Operacija Jelene Karleuše zabrinula sve

Pop pevačica Jelena Karleuša ima zdravstvenih problema i moraće na operaciju. Naime, ona je otkrilada se bori sa zdravstvenim problemima koji joj u isto vremečine i dobro i zlo.

Operacija Jelene Karleuše

Operacija Jelene Karleuše ne prestaje da se komentariše

Naime, pop diva otkrila je da ima devijaciju nosa zbog koje ne može da diše, a koja joj istovremeno omogućava specifičnu boju glasa koju ima.

Kada je reč o operaciji kojom se ovaj problem i rešava, Karleuša priznaje da nikada nije bila dovoljno hrabra da ode pod nož.

Operacija Jelene Karleuše

– Boja glasa je nešto što je u mom pevanju vrlo prepoznatljivo i posebno. Boja glasa, tehnika vokala i disanja, sve je to ono po čemu se ja razlikujem od drugih. Jedan od najbitnijih faktora za takvo pevanje je devijacija moje nosne pregrade. Ona je u mom slučaju ekstremna i ja uopšte ne koristim nos za disanje – rekla je Karleuša, te priznala da za disanje koristi isključivo usta.


– To je dovelo do specifičnog načina, boje i ekstremno visokih tonova koje mogu da proizvedem. Neprestano otvaram usta kako bih disala, kao riba. U mom slučaju ribetina! – našalila se ona, pa spomenula operaciju.

– Operacija nosa je nešto što nikada nisam smela da uradim iako mi pevanje i igranje bez pravilnog disanja opterećuje srce i oduzima snagu – zaključila je diva na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Stajling za desetku- Jelena Karleuše zaustavila saobraćaj, njen outfit iskopiraćete već danas FOTO

Operacija Jelene Karleuše

Podsetimo, Jeleni Karleuši naglo je pozlilo na nastupu pre neko veče, te je otkrila da trpi velike bolove, a organizatori su je molili da prekine nastup. Međutim, ona je izdržala do kraja kako ne bi razočarala svoju publiku.

Još iz kategorije