Dragana Mirković skočila da brani koleginicu: Brena je Brena, ja ne znam šta je sa tobom?!

04.06.2024

21:15

By

Odnos Brene i Dragane Mirković

Lepa Brena

Odnos Brene i Dragane Mirković je za primer

Odnos Brene i Dragane Mirković oduvek je bio primer prijateljstva i kolegijalnosti na estradi. Naime, i Lepa Brena i Dragana Mirković više puta su dokazale koliko se poštuju, a sada se to ponovilo.

Odnos Brene i Dragane Mirković nema ni jednu jedinu mrlju

Kako prenose mediji, odnos Brene i Dragane Mirković nikada nije doveden u pitanje, pa ne čudi što je Dragana skočila kao oparena na jednu konstataciju pevača Ljube Aličića.

Odnos Brene i Dragane Mirković

Dragana MirkovićAntonio Ahel/ATAImages.

Izjava Ljube Aličića da je Aleksandra Prijović „sve pevače poslala u penziju svojim rasprodatim koncertima“ privukla je nezapamćenu pažnju, a sada je svoj sud na ovu temu dala i Dragana Mirković.

Odnos Brene i Dragane Mirković

Lepa BrenaATA IMAGES

– Aaa, pa dobro, to je šala verovatno. Ljuba sigurno nije mislio ozbiljno, ako jeste ne znam šta mu je bilo majke mi – izjavila je Dragana za Pink.


Odnos Brene i Dragane Mirković

Brena i PrijaATA IMAGES

Folk zvezda je nakon toga „skinula kapu“ Priji, pa istakla da „u legende niko ne treba da dira“.

Pročitajte i – Dugo je krila bolest – Dragana Mirković otkriva kako zdravstveni problem drži pod kontrolom – Ovo je njeno iskustvo

– Aleksandri svaka čast, ona je stvarno mlada, uspešna devojka i stvarno je napravila haos ove godine, to stoji, ove ili prošle ne znam kada je počela turneju. Svaka čast, respekt, ali ljudi, znaš kako kažu: „Čola je Čola, Brena je Brena“, nemojmo molim vas da diramo u legende… – rekla je Dragana Mirković.

Odnos Brene i Dragane Mirković

Lepa BrenaATA IMAGES

Podsetimo, folk diva Lepa Brena takođe je komentarisala Aličićevu opasku:

– Ona je mlada zvezda, ali postoji nas nekoliko koji još uvek držimo čas – rekla je Brena, koja se slatko nasmejala i dodala da nije još za penziju.

– Ako može Mik Džeger da peva u 82. godini, što ne bi pevala i Lepa Brena? – dodala je Fahreta.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije