Rešila da prekine ćutnju: Ana Korać otkrila pravo mišljenje o svekrvi, ove reči joj je uputila

07.12.2023

20:00

By

Odnos Ane Korać sa svekrvom

Odnos Ane Korać sa svekrvom se često komentariše u javnosti

Nekadašnja učesnica rijalitija Ana Korać se pre nekoliko meseci ostvarila u ulozi majke, a koliko je srećna u novoj porodici ne krije.

Odnos Ane Korać sa svekrvom

Odnos Ane Korać sa svekrvom izazvao lavinu komentara

Ona često na društvene mreže objavljuje porodične fotografije,  sa mužem i sinom, ali im lice prekrije stikerima. Koraćeva je jednom prilikom objavila fotografiju i sa svojom svekrvom, kojoj je isto sakrila lik.

– Najbolja svekrva na svetu! Volim te – napisala je ona.

Pročitajte: Zaslužan za njenu najveću sreću-  Evo ko je muškarac kojem Ana Korać duguje sve FOTO

Odnos Ane Korać sa svekrvom

Inače, Koraćeva je nedavno prvi put sa porodicom otputovala na odmor.


– Ovo je definitivno najbolje letovanje u mom životu. Sin jeste mali, ali obožava more, a najviše voli da je u vodi. Kupamo se svaki dan u Jadranu, šetamo se plažama, mazimo, ljubimo, jednostavno uživamo. Tačno zna ujutru kad se probudi da sledi uživancija na plaži i odmah guče, maše rukicama da što pre krenemo do mora – rekla je Ana nedavno za „Kurir“.

Iako je mališan posao centar njenog sveta mnoge zanima kako izgleda misteriozni partner Ane Korać koji se vešto krije od očiju javnosti.  Momak Ane Korać ne voli javno da se eksponira, a o njemu se tek ponešto zna. On, naime, živi u Obrenovcu i ugledni je biznismen koji je svojim manirima i pažnjom zauvek osvojio Anino srce.

Ona je  više puta izjavila da joj ne smeta to što njen dragi beži od objektiva i da poštuje njegovu želju da ostane anoniman.

Odnos Ane Korać sa svekrvom

Podsećanja radi, Ana Korać proslavila se učešćem u rijaliti programu „Zadruga”. Iako je oduvek privlačila veliku pažnju javnosti, ona se nakon vesti o trudnoći povukla iz javnosti.

Kada je na svet donela dečaka, Ana je ponovo postala aktivna na društvenim mrežama putem kojih s vremena na vreme objavi neku fotografiju trudeći se da sačuva privatnost svojih najmilijih

Još iz kategorije