Aleksandra kipti od besa u Crikvenici: Oglasila se pa pomenula njeno i Filipovo dete

28.11.2023

17:00

By

Aleksandra Nikolić u provodu

B. VUKOVIĆ

Objava Aleks Nikolić na Instagramu ne prestaje da se komentariše

Pobednica prošlogodišnje sezone Zadruge, Aleksandra Nikolić je u drugom stanju, a trenutno se nalazi u Crikvenici sa svojim momkom Filipom Carom.

Ona se sada oglasila na društvenim mrežama i pomenula svoju ćerku. Obratila se onima koji pominju njenu nerođenu ćerku, te je zapretila tužbama.

Objava Aleks Nikolić

-Jako mi je drago da smo moje dete koje još uvek nije ni rođeno, i ja toliko inspirativni za pojedine osobe koje očigledno nemaju nikako težinu bez pljuvanja mene. Jedno važno obaveštenje pa razmislite kako ćete komentarisati moju ćerku na televiziji kao i mene… Od danas apsolutno svako vređanje mene i mog nerođenog deteta i svaka laž završiće na sudu.

Pročitajte: Trudna Aleksandra Nikolić zaražena virusom- Ovako se Filip Car brine o njoj u Crkvenici

Objava Aleks Nikolić

– Imam fenomenalnog advokata, koji odlično radi svoj posao. A, ja, sav novac koji dobijem daću u humanitarne svrhe. Povukla sam se totalno iz medija, ne komentarišem nikoga, ne odgovaram na uvrede, ali sve ima svoje granice. Na suđenjima se neću pojavljivati ja tako da ako imate viška novca slobodno.


Objava Aleks Nikolić izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama

Podsećanja radi, nakon što je saznala da je trudna Aleksandra je bila u lošim odnosima sa Carom. 

– Istina je, jesam trudna i nosim devojčicu. To je trenutno ceo moj svet. Apsolutno me niko i ništa više ne interesuje sem nje. Trenutno razmisljam o tome kako da opremim bebinu sobicu i to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem. Molim vas za razumevanje i privatnost – izjavila je Aleksandra za ranije.

Pročitajte: Filip Car će poludeti- Aleksandra Nikolić se javno obratila Dejanu, priznala mu sve VIDEO

Objava Aleks Nikolić

Antonio Ahel/ATAImages

Do pomirenja između njih dvoje je došlo nedavno, a Nikolićeva sada vreme provodi u Filipovoj rodnoj Crikvenici gde joj on posvećuje makasimalnu pažnju što možemo videti u njihovim objava na društvenim mrežama.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije