O nasilju su brujali mediji: Ana i Adil Maksutović danas uživaju u ljubavi, u braku su više od decenije, a ovako ju je zaprosio

18.01.2024

20:20

By

Ana i Adil Maksutović danas

Dragan Gajić

Ana i Adil Maksutović danas su u srećnom braku

Pevač Adil Maksutović i Ana Ramadanovski, ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog  prošle godine proslavili su deceniju braka. Ana i Adil Maksutović danas  su u ljubavi, a nedavno su se zajedno pojavili u javnosti i to na premijeri filma „Nedelja“ koji govori upravo o Aninom pokojnom ocu.

Ana i Adil Maksutović danas su u srećnom braku, a nije sve bilo tako idealno

Ana i Adil danas uživaju u ljubavi, a kako su tada, u decembru 2013. godine navodili mediji Ana je Adila optužila da je fizički nasrnuo na nju, dok je on to negirao. Posle toga Ana je kako su pisali mediji napustila supruga, ali je kasnije povukla tužbu, a njih dvoje su se pomirili.

Ana i Adil Maksutović danas su u srećnom braku i imaju dvoje dece. Jednom prilikom Adil je ispričao i kako su se njih dvoje upoznali.

– Upoznali smo se 1994. godine, moji roditelji su kupili stan od Džeja i njegove tadašnje supruge Nade, Anine mame. Inače se moj otac zna sa Džejem dugo, iz dana mladosti, a te 1994. godine, kad smo se selili sa Vračara, prešli smo u Kotež i kupili njihov stan. Oni su se preselili 100 metara niže, izgradili su kuću u istom kraju. Tada je ona stvarno bila detence, šest godina je imala ja sam imao jedanaest – ispričao je ranije Adil i dodao:

– Posećivali smo se, išli na rođendane, moja mama se družila sa njenom, prosto znali smo jedno za drugo.

PROČITAJTE I: Saopštio mi je da se zaljubio u drugu – Pevačicu je muž ostavio posle porođaja, živela je sa nula dinara, a slomio je i krah drugog braka

Adil je jednom prilikom i otkrio kako se rodila ljubav koja i danas traje.


– To je sve trajalo do jednog perioda kada se Džej razveo i onda je Ana prešla da živi sa ocem na Dorćol. To je bilo u nekom periodu sa 14, 15 godina. Nisam je viđao par godina i sreli smo se na nekom veselju kod zajedničkog prijatelja, ona je došla sa mamom. Ja sam bio šokiran, rekao sam „Ana jel moguće da si ti?“ Njena mama Nada je jako mene volela i moju porodicu i bila je glavni provodadžija – prisetio se pevač i priznao da je „glavni provodadžija“ bila upravo Anina majka.

Ana i Adil Maksutović danas

Adil je isto tako jednom prilikom otkrio i kako je zaprosio Anu.

– Otišli smo na koncert našeg omiljenog pevača Davida Bizbala i išla je pesma koju sam ja i snimio, „Ne diži ruku na nas“. Kompozitor pesme je dao autorska prava i meni i Bizbal je snimio u originalnoj verziji. Mi smo baš išli na to putovanje s namerom da upoznamo tog čoveka. On je bio fasciniran mojom verzijom pesme i glasom. Ona uopše nije imala predstavu, jer smo otišli sa namerom da upoznamo moje buduće saradnike – rekao je za „Grand“ i otkrio kako je zaprosio suprugu:

– Ja sam sve to lepo organizovao. Čuo sam da Bizbal ima koncert u Barseloni, otišli smo i ide pesma „Ne diži ruku na nas“. I ja vadim prsten i ljudi oko nas gledaju, a ja pritom snimam koncert i drugom rukom je prosim i snimam kako je prosim. Ona u šoku, počne da plače, poljubimo se, zagrlimo, odslušamo koncert do kraja i devet meseci posle toga rodi se Adrian- sa osmehom je ispričao pevač.

SLIKE: Dragan Gajić

Još iz kategorije