Žena od Sultana zaljubljena do ušiju: Ovo je njen novi dečko, evo zašto ga krije

24.05.2024

12:50

By

Novi dečko Tijane Milentijević

Instagram

Novi dečko Tijane Milentijević nije više tajna

Nakon kratke veze sa reperom Vuk Mobom, vlasnica hita “Žena od Sultana”, Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em ponovo je srećna u ljubavi, a ko je njen novi izabranik, isplivalo je u javnost.

Novi dečko Tijane Milentijević takođe je muzičar i njen kolega

Naime, kako prenose domaći mediji, novi dečko Tijane MIlentijević takođe se bavi muzikom, a reč je o njenom gitaristi Darku sa kojim je već nekoliko meseci u idiličnoj vezi.

Novi dečko Tijane Milentijević

Nakon što je na romansu sa Vukom Mobom stavila tačku, pevačica se prepustila emocijama, te svoje srce poklonila izvesnim Darkom, međutim ona i dalje nije spremna da sa javnošću ovu vest podeli.

Pročitajte i – Istorija se ponavlja – Stefan Karić ponovo sa Ženom od sultana, ovo ih je odalo

Kako pevačica pokušava da svoju vezu drži u tajnosti, ni ljudi iz njenog tima nisu potvrdili ovu informaciju, međutim izvor blizak Tijani za „Kurir“ je objasnio da su oni već mesecima u vezi.


– Istina je da su u vezi, već nekoliko meseci. Simpatije su odavno počele između njih dvoje, ali oni to kriju ne znam zašto. Juče su proslavili i zajedno njegov rođendan, a Tijana je i objavila slike, međutim sve nešto pokušavaju da sakriju, valjda on ne želi da bude u medijima – rekao je izvor blizak pevačici za pomenuti list.

Pročitajte i – Vuk Mob smuvao poznatu pevačicu – Isplivali svi detalji njihovog odnosa

Ipak, zajednička fotka koja je osvanula na njenom Instagramu govori više od hiljadu reči, a budući da pevačica osmeh sa lica ne skida, reklo bi se da novi dečko Tijane Milentijević nju drži kao malo vode na dlanu.

Novi dečko Tijane Milentijević

Podsetimo, Tijana Em bila je u emotivnoj vezi sa Vukom Mobom dva meseca, a nedugo nakon što su svoju ljubav ozvaničili i javno, objavili su i raskid.

– Mi smo u odličnim odnosima, situacija je malo komplikovana, ali to se ništa ne zna, tako da ja ne bih pričala. Srećna sam stvarno, mi se čujemo, tako da ćemo videti šta će biti. Ostali smo prijatelji, a možda nećemo ostati samo prijatelji, videćemo. Ne mogu ništa da kažem, ne znam ni ja – rekla je Tijana za „Srbija Danas“ nakon raskida ove veze.

IZVOR: Starmagazin/Kurir

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije