I zatvor je za ljude: Nina Đogani potpuno šokirala izjavom o dečku

29.03.2024

20:15

By

Nina Đogani progovorila o dečku

Nina Đogani progovorila o dečku koji je u zatvoru

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija i sestra Lune Đogani, Nina Đogani dugo je krila da joj se dečko nalazi u zatvoru a sada je prvi put progovorila na tu temu.

Nina Đogani progovorila o dečku za kog je krila gde se nalazi, ali je sada šokirala izjavom.

Nina Đogani progovorila o dečku i šokirala izjavom

Nina Đogani od javnosti je krila da se njen dečko nalazi CZ-u, a sada je progovorila na tu temu i istakla da se kaje što je uslikana ispred zatvora.

Nina je na društvenim mrežama delila snimke sa svojim dečkom, ali nikada mu nije pokazala lice. To je uvek vešto izbegavala, baš kao i priču o njemu.

– Ne bih da previšem pričam o tome. Neću ni da lažem, jeste, uslikana sam tamo gde sam uslikana… Krivo mi je što sam uslikana tamo jer, jednostavno, krivo mi je što tamo moraju da nas slikaju – rekla je Nina.

Pročitajte i: Prevare su trajale godinama – Haris Džinović nije štedeo Melinu: Progovorio otvoreno o svemu, a onda pomenuo i sina

– Ne bih da otkrivam detalje, to ja naša privatna stvar, mislim njegova privatna stvar, on nije javna ličnost i ne treba da se iznose takve stvari, ali mnogo ima tu predrasuda i šta je i gde je on, videla sam na internetu razne neke laži – kaže Nina.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina (@nina_djoganii)

Krivo mi je zbog njega što se tako predstavlja. Znala sam da će to doći u medije. I zatvor je za ljude! – dodala je za „Hajp“.

Podsetimo, Ninin momak se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru na izdržavanju kazne.

Đoganijeva ga redovno obilazi, a roditeljima je rekla da ne daju izjave za medije na ovu temu, što oni poštuju, saznaju mediji.

Inače, Nina je nedavno imala i udes, a prilikom saobraćajne nezgode je povređena.

Ona je tada odmah prevezena u bolnicu gde joj je rađeno nekoliko testova i pregleda i u trenutku nesreće se nalazila na mestu vozača.

IZVOR: Hype

SLIKE: instagram

Još iz kategorije