Niko nije znao: Pevačica u petom mesecu, čeka četvrto dete, svima saopštili vest na njenom rođendanu

02.02.2024

16:30

By

Danijela Karić čeka četvrto dete

instagram

Danijela Karić i Ivan Mileusnić

Danijela Karić čeka četvrto dete, blista u petom mesecu

Pevačica Danijela Karić proslavila je svoj jubilarni četrdeseti rođendan. Ovim povodom je napravila veliku žurku na kojoj su ona i njen suprug Ivan Mileusnić saopštili da Danijela Karić čeka četvrto dete.

Danijela Karić čeka četvrto dete, srećne vesti saopštili gostima na njenom rođendanu

Danijela Karić je oduvek gala proslavljala svoje rođendane, ali ovaj je ipak specijalan i to iz više razloga. Jedan od tih razloga je zato što je rođendan jubilarni, a drugi i zato što niko nije znao da je Danijela u drugom stanju, pa su srećne vesti ona i njen suprug saopštili upravo na rođendanu.

U jednom trenutku tokom slavlja Ivan je uzeo mikrofon i obratio se prisutnim gostima kojima je otrkio lepu vest da Danijela Karić čeka četvrto dete kao i da je u petom mesecu trudnoće.

Danijela Karić čeka četvrto dete

Danijela Karićinstagram

Danijela Karić i Ivan Mileusnić drugi put će se ostavriti u najlepšoj ulozi, ulozi roditelja. Njih dvoje imaju sina Maksima a kako sada u porodicu stiže i jedna devojčica.

Na rođendanu koji je potrajao nekoliko sati okuio se veliki broj gostiju a za dobru atmosferu su bile zadužene i Ilda Šauli, kao i Milica Todorović, a mirkofona se latila i Kaja Ostojić.


Među gostima su se našli i Jovana Joksimović, Sloboda Mićalović, Sanja Marinković, Željko i Jovana Joksimović i mnogi drugi.

Danijela Karić čeka četvrto dete

Danijela Karićinstagram

Inače, kao što je poznato Danijela je u braku sa fudbalerom Nikolom Martaćem dobila ćerku Moniku i sina Filipa.

Danijela je pre Ivana bila 9 godina u braku sa pomenutim fudbalerom. Vest o njihovom razvodu sve je iznenadila jer su važili za skladan par.

PROČITAJTE I: Stomačić se malo nazire: Ovako izgleda trudna Sanja Kužet, uhvaćena sa nepoznatim muškarcem

Posle kraha braka Danijela je uplovila u ljubavnu vezu sa Ivanom Mileusnićem koji se kako je Danijela i ranije isticala divno uklopio sa njenom decom iz prethodnog braka.

Danijela Karić čeka četvrto dete

Danijela Karićinstagram

– Ivan je kao prijatelj sa njima, nije u ulozi oca, kao što ni ne treba da bude, oni imaju svog oca i on je divan prema njima. Tako da je sve kako treba, a i u korektnim odnosima sam sa ocem svoje dece – rekla je ona ranije.

Još iz kategorije