Ana Nikolić ima novog dečka: objavila fotografiju uz emotivnu numeru, a fanovi šalju srca FOTO

12.01.2024

11:00

By

Ana Nikolić ima novog dečka

Ata images

M.M./ATAImages

Navodno Ana Nikolić ima novog dečka

Pevačica Ana Nikolić objavila je fotografiju i snimak sa izvesnim Nemanjom, a fanovi su odmah naslutili da je u pitanju nova ljubav te neprestano šalju emotikone srca jer se potajno nadaju da Ana Nikolić ima novog dečka.

Da Ana Nikolić ima novog dečka fanovi sumnjaju i zbog numere

Ana Nikolić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj su ona i javnosti nepoznati dečko na snimku, a ono što je svima odvuklo paćnju je i numera koja se čuje uz snimak. Kada se spoje emotikoni srca fanova i numera koju je sama Ana odabrala jasno je zašto se naslućuje da Ana Nikolić ima novog dečka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Inače, kao što je poznato Ana Nikolić je bila u braku sa kontroverznim reperom Stefanom Đurićem Rastom sa kojim ima ćerku Taru.

Od kada se razišla sa Rastom, Ana nije uplovljavala u bračne vode, ali je nedavno priznala da bi volela da se ponovo zaljubi.

– Ja bih da se zaljubim, vreme je stvarno je vreme, stvarno je dosta. Malo bih da se vežem, priželjkujem to nešto u sledećoj godini – otkrila je Ana za „Premijeru, vikend specijal“.


Ona je tom prilikom progovorila o ćerki i njenom odrastanju.

– Ona je sada u predškolskom i tamo je glavna, i to joj je super. Snalazi se, i ima nekih dečaka koji gledaju samo u nju – rekla je pevačica.

Inače, nedavno je Ana takođe izjavila da je i ćrka podržava u tome da se zaljubi:

– Nažalost, nisam se zaljubila. Stvarno je krajnje vreme da se zaljubim. Samoću možemo da shvatimo i kao usamljenost i slobodu, malo sam dugo slobodna, ja bih da me neko veže… Nemam ni simpatiju, ali bih volela u sledećoj godini da mi se desi… I Tara mi je dala predlog da nađem dečka.

PROČITAJTE I: Godinama se krilo od javnosti: Isplivali detalji ljubavi Ane Nikolić i Žike Jakšića

Ana i Rasta kao što je poznato nisu stalno u dobrim odnosima a ona se nedavno osvrnula i na to.

– Odnos nas dvoje je takav kakav je. Mi imamo dete, ja nemam oca i meni je to bilo teško. Ja sam pustila da Tara i on imaju svoj odnos, imamo i on i ja naš odnos, ali to je nešto drugo. Oni su bitni. Tata je išao na prvi roditeljski, iz vladanja kec. Ja sam pitala da li je pitao zašto ima keca iz vladanja? – istakla je Ana nedavno.

Još iz kategorije