Nataša Bekvalac se povlači sa scene: Zbog zdravstvenog problema odložila sve nastupe

18.01.2024

17:45

By

Sestra Nataše Bekvalac Kristina

Nataša Bekvalac ima zdravstveni problem

Pevačica Nataša Bekvalac oglasila se danas na društvenoj mreži instagram i sve pratioce obavestila da se povlači na tri nedelje. Naime, Nataša Bekvalac ima zdravstveni problem zbgo kog je bila primorana da otkaže sve nastupe.

Nataša Bekvalac ima zdravstveni problem zbog kog se povlači na tri nedelje

Nataša je ovom objavom zabrinula fanove jer niko nije navikao da se ona povuče sa scene. Kako je objavila da se povlači sa scene, njeni fanovi su odmah počeli da se pitaju šta se dogodilo.

Nataša Bekvalac ima zdravstveni problem, ali o njemu nije detaljno govorila, tako da se još uvek ne zna šta je tačno po sredi, ali svakako da nije naivno s obzirom na to da je najavila da se povlači na tri nedelje.

Nataša Bekvalac ima zdravstveni problem

– Jako mi je žao što moram da vam kažem da moj koncert koji je trebalo da održimo sada u subotu, dakle 21. primorana sam da usled svog zdravstvenog problema odložimo. Moj bend i ja u naredne tri nedelje napravićemo malu pauzu – izjavila je Nataša u videu koji je objavila na Instagramu.

Kako je poznato da Nataša nije od onih pevača koji često odlažu nastupe zbog ove njene objave svi su se zabrinuli.


Podsetimo, Nataša Bekvalac je pre samo nekoliko dana bila na Kopaoniku gde je u zimskim čarolijma uživala sa svojom ćerkom Katjom. Sankale su se skijale, valjale u snegu i svemu onome što deca najviše vole.

PROČITAJE I: Novogodišnja čarolija u domu Nataše Bekvalac: Pevačica ćerkama priredila iznenađenje za pamćenje

Inače, kao što je poznato Nataša je oduvek isticala da voli zimu i praznike, kao i to da veruje u Deda Mraza, te je tako nedavno izjavila:

Nataša Bekvalac ima zdravstveni problem

– I dalje verujem u Deda Mraza, mnogi su pokušali da mi sruše Sneška, ali nisu uspeli. Pisala sam pisma, i sada to rade Hana i Katja. Ne mogu da otkrijem šta je Hana poželela, a Katja je poželela četiri knjige. Nismo je nagovarali, stvarno je to poželela, kaže sve drugo ima – iskrena je Nataša.

Još iz kategorije