Nastaće haos u porodici Ražnatović: Veljko je isprozivao, a Anastasiji pobednica Teya Dora radi pesme

04.03.2024

15:15

By

Život Veljka Ražnatovića u Titelu

Ata images

Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović isprozivao Teya Doru

Veljko Ražnatović je pre proglašenja pobednika na Pesmi za Evroviziju iz sve snage navijao za Anđelu Igjatović Breskvicu. međutim, kako ipak ona nije odnela pobedu on se očigledno razočarao te je Veljko Ražantović isprozivao Teya Doru.

Veljko Ražnatović isprozivao Teya Doru, a ona Anastasiji radila pesme

Veliku pažnju javnosti privuklo je ovogodišnje takmičenje za Pesmu Evrovizije i to toliko da se i dva dana posle proglašenja pobednika u medijima još uvek polemiše oko toga da li je pravedno ili ne što nas ove godine na Evroviziji u Malmeu predstavlja Teya Dora.

Veljko Ražnatović isprozivao Teya Doru

Teya DoraAta images

Jedan od onih koji su najglasnije navijali da pobedi Anđela Ignjatović Breskvica sa numerom „Gnezdo orlovo“ bio je i Veljko Ražnatović. Međutim, kako se to nije dogodilo on nijednog trenutka nije sakrivao svoje raočarenje, ali je sada otišao korak dalje i isprozivao pobednicu ovogodišnjeg takmičenja PZE.

Pročitajte i: Dom Zlate Petrović zavijen u crno: Pevačica ne može da dođe sebi od bola, samo je jedno kratko izustila

I to možda ništa ne bi bilo čudno da Veljkovoj sestri Anastasiji nije dve pesme radila upravo Teya Dora o čemu je sama pobednica PZE pričala.

– Nas dve smo koleginice, radila sam dve pesme za nju. Obožavam Anastasiju, obožavam Cecu. Mnogo kolega me je podržalo zaista… I Seka Aleksić, iako je ne znam lično, je podržala i mene i Breskvicu, što je stvarno divno. Tu su i Nući, Vojaž, Nikolija, Relja Popović, Sara Jo, sa njom sam se i čula… – navela je Teya Dora.


I dok je Anastasija čestitala Teya Dori, osvanu je snimak u kom je Veljko proziva.

Veljko Ražnatović proziva Teya Doru

Anastasija RažnatovićDragan Gajić

– Teya Dora, moj hitmejker. Glasamo svi za nju. Idemo!!! – napisala je Anastasija pre finala, a nakon što je odnela pobedu, Ražnatovićeva joj je javno čestitala:

– Bravo mačko! Zaslužila si! – poručila je Anastasija Teyi, uz tri srca.

Za razliku od nje Veljko nije imao reči hvale, naprotiv.

– Lila ramonda… Je*ote… Strašno – izjavio je Veljko.

Podsetimo, Teya Dora je najjači utisak ostavila na žiri pesmom „Ramonda“, dok je publika najviše glasova dala Anđeli Ignjatović Breskvici i pesmi „Gnezdo orlovo“.

Još iz kategorije