Pobegao daleko od Srbije: Ovo je misteriozni sin Žike Jakšića, evo i zašto

07.02.2024

19:00

By

Greh Saše Popovića

B. VUKOVIĆ

Naslednik Žike Jakšića je pravi gospodin

Voditelj emisije „Nikad nije kasno“, Žika Jaksić, sinoć je proslavio svoj 60.rođendan.

Žika ne voli previše da govori o privatnom životu, a poznato je da voditelj ima dva sina, starijeg Andriju kojeg je dobio iz prvog braka i mlađeg sina Dušana, kojeg je dobio iz braka sa Dajanom Paunović.

Naslednik Žike Jakšića je pravi gospodin davno se preselio u Ameriku

Andrija se nedavno oženio, a malo ko je znao da je on najmlađi enolog, odnosno stručnjak za vina u Nemačkoj.

Svom ocu je napravio vino „Nikad nije kasno“ po emisiji koju vodi.

Naslednik  Žike Jakšića

Antonio Ahel/ATAImagesAta images

Žika je svojevremno istakao da je veoma ponosan na svog sina, jer je nastavio tradiciju rodnog mesta Aleksandrovca, koji je poznat kao vinarski kraj.


Andrija je jednom prilikom otkrio da je imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao „zatvor“, a on danas uživa u njemu.

Pročitajte: Godinama skrivana tajna- Žika Jakšić kriv za raskid Rade i Milana, strašnu stvar im je uradio FOTO

– Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu – izjavio je Jakšićev naslednik.

Naslednik  Žike Jakšića

Andrej i Jehoslava su na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj izgovorili sudbonosno „da“, a nekoliko meseci kasnije su se preselili u Srbiju.

Kako su mediji pisali Andrija se sa svojim mlađim bratom Dušanom lepo slaže i svaki slobodan trenutak koristio je da dođe u Beograd i uživa u porodičnim momentima.

Naslednik  Žike Jakšića

Antonio Ahel/ATAImagesAta images

Podsećanja radi, Žika Jakšić je bio u braku sa voditeljkom Dajanom Paunović, a njih dvoje imaju sina Dušana kao krunu ljubavi, a kako su više puta isticali oni su i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima.

Još iz kategorije