Verica ne prestaje da insistira: Stiže još jedna beba u dom Marije Šerifović

27.12.2023

13:00

By

Naslednik Marije Šerifović

Naslednik Marije Šerifović je uneo radost u porodicu

Marija Šerifović je nedavno sve obradovala informacijom da je dobila sina. Ponosno ga je predstavila na društvenim mrežama, a dečak je dobio ime Mario.

Naslednik Marije Šerifović je posebno usrećio Vericu

Marija Šerifović ne skida osmeh sa lica otkako je postala majka, a najveću podršku za sve dobija od svoje majke Verice Šerifović koja je sada tera da odmah dobije drugo dete.

Naslednik Marije Šerifović

Kako ekskluzivno Star saznaje, Verica Mariju nagovara da odmah pokrenu postrupak dobijanja druge bebe. S obzirom da procedura traje oko godinu dana, Verica je na svoju iniocijativu pitala surogat majku da li bi želela da joj podari još jedno unuče u bliskoj budućnosti.

– Verica je opčinjena unukom, više je ništa ne zanima osim njega. Rekla je čak da će i poslastičarnicu da zatvori kako bi se posvetila unuku, jer to je bila njena životna želja. Ona toliko uživa u ulozi bake, pa je rekla Mariji da opet uđu u čitavu proceduru kako bi dobila i drugo unuče. Njoj je želja da Mario dobio brata ili sestru, jer joj je i danas žao što ona pored Marije nije imala bar još jedno dete – kaže izvor blizak Šerifovićima za Star , pa dodaje:

Pročitajte: Emotivni kadrovi raznežili sve- Marija Šerifović u prvoj šetnji sa sinom, pokazala naslednika

Naslednik Marije Šerifović


Još iz kategorije