Dočekali su i taj dan: Najlepše vesti u domu Dare Bubamare, sin Kosta je najsrećniji

03.01.2024

10:00

By

Detinjstvo Dare Bubamare

B, VUKOVIĆ

Naslednik Dare Bubamare proslavio rođendan

Pevačica Dara Bubamara zbog svoje spontanosti ali i sjajnih glasovnih mogućnosti važi za jednu od najomiljenijih estradnih ličnosti.

Naslednik Dare Bubamare

Naslednik Dare Bubamare je pevačicin najveći ponos

Ona ni svoj privatni život ne krije od javnosti, kao i to koliko je vezana za svog sina Kostu, te na svojim društvenim mrežama neretko objavljuje zajedničke fotografije.

Sada se ponovo oglasila fotkom sa sinom, ali je imala nešto drugačiji povod.

Naime, Dara je sinu Kosti proslavljala rođendan, te mu čestitke uputila i javno.

– Srećan rođendan, sine moj. Voli te majka najviše na svetu – napisala je pevačica na već pomenutoj mreži.


Pročitajte: Dara Bubamara ponovo srećno zaljubljena- Evo ko je pevačicin novi dečko

Naslednik Dare Bubamare

Podsetimo, Dara Bubamara za Novu godinu nastupala je u Čikagu, a sa njom u Ameriku krenuli su i sin Kosta, ali i njen bivši suprug, Kostin otac, Milan Kesić.

Inače, ranije se spekulisalo da ne imala nastup na primorju, pa je iskoristila vreme da se raspita kod koga može da pazari luksuzno plovilo kako bi leti mogla da uživa i sunča se sa svojim prijateljima, poput pojedinih koleginica koje se takođe baškare na jahtama.

– Dara obožava jahte i mašta da ima svoju. Rešila je ove godine da pored stanova koje je kupila, sebe počasti i jahtom. Ona nije preko noći te pare zaradila, nego je i te kako štekala da može da uloži u nešto. Povezala se preko prijatelja sa jednim tajkunom koji ima u svom vlasništvu nekoliko jahti na prodaju.

– Njoj se dopala jedna koja košta 300.000 evra i jeste joj to u jednom momentu bilo mnogo, jer su i dodatni troškovi za jahte veliki, ali kada je sela da pregovara čovek joj je rekao da postoji varijanta plaćanja na rate, tako da je prelomila i odlučila da je ipak uzme.

Naslednik Dare Bubamare

– Jahta je sada usidrena u Porto Montenegru, a Dara za deset dana ide da se konačno dogovori i tada će zvanično odlučiti da li je kupuje, mada mi se čini da
je već donela odluku. Posebno se raduje njen sin Kosta koji jedva čeka da krstari sa majkom po Jadranskom moru- otkriva naš izvor.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije