Novogodišnja čarolija u domu Nataše Bekvalac: Pevačica ćerkama priredila iznenađenje za pamćenje

29.12.2023

10:04

By

Izdanje Nataše Bekvalac

Ata images

Nataša Bekvalac

Naslednice Nataše Bekvalac dobile veliko iznenađenje za Novu godinu

U toku su novogodišnji i božićni praznici, a brojne poznate ličnosti ih kao i svi sa radošću očekuju. Mnogi su se pog-hvalili dekoracijom, a među njima je i pevačica Nataša Bekvalac.

Naslednice Nataše Bekvalac

Naslednice Nataše Bekvalac su pevačicina najveća sreća

Naime, ona je u svoj luksuzni dom dovela maskote i time priredila neverovatno iznenađenje deci, a kako je sve proteklo pokazala je na društvenoj mreži Instagram.

Novosadska barbika se odlučila za Grinča i Patuljicu, a kada su ih deca ugledala u svojoj kući bukvalno su krenula da vrište od sreće i uzbuđenja, skaču i grle ih u isto vreme.

Naslednice Nataše Bekvalac

U jednom trenutku pojavio se i Deda Mraz, koji je u rukama nosio poklone i došao da pozdravi decu, koja će ovaj dan sigurno dugo pamtiti, obzirom su uživala u pravoj bajci.


U dnevnoj sobi su se svi zajedno okupili i uživali u novogodišnjim čarolijama, a zatim je usledilo i slikanje i poziranje sa maskotama.

Podsetimo, pevačica Nataša Bekvalac je ove godine okitila jelku na specifičan način. Jelka je do plafona i ima samo zlatne niti bez ukrasa. Shvatila je da božanstvene stvari ne treba da budu skupe i komplikovane, a onda su usledile želje.

Pročitajte: Javnost u neverici- Nataša Bekvalac se ošišala do glave, svi pričaju o novoj frizuri

Naslednice Nataše Bekvalac

– Ja stvarno pišem pismo Deda Mrazu sa ćerkama, za mene je to metafora a oni dok god budu želeli da veruju ja im neću rušiti sneška. Meni niko ne ispunjava želje, što poželim uglavnom ispunim. Trudim se da ne budem bahata i nerealna već da budu u skladu sa mojim očekivanjima. Da ne zvuči ovo kao neki luzerski govor ali stvarno gledam život realno. Kada ga pumpamo onda se brže razočaramo – rekla je Nataša koja je već odlučila da ispuni želje Katji i Hani jer nisu preterane.

Još iz kategorije