Otac joj milioner, a evo kako ona zarađuje: Naslednica Saše Popovića se bavi ovim poslom

20.02.2024

09:02

By

Naslednica Saše Popovića

Naslednica Saše Popovića započela novi biznis

Ćerka direktora Granda, Saše Popovića, Aleksandra, napustila je dva fakulteta i odlučila se da završi kurs za manikir i bavi se tim biznisom, međutim, sada je pokrenula još jedan.

Naslednica Saše Popovića započela novi biznis i odlično zarađuje

Aleksandra je nedavno na poklon od Saše i Suzane dobila luksuzni stan na Bežanijskoj kosi, lokal i auto, a sada započela i privatni biznis.

Iako je milionerka, zahvaljujući roditeljima, Aleksandra je jedna od najskromnijih među decom poznatih, a o tome dovoljno govori i činjenica da je sama odlučila da pokrene posao.

Naslednica Saše Popovića

Aleksandra je u nekom trenutku napustila fakultet i po završetku kursa za manikir odlučila je da se ostvari u svetu kozmetike, a sada je izgleda pokrenula još jedan posao. Ona je navodno počela samostalni život, a pored manikira koji je radila kod kuće, o čemu je pričao i sam Popović, sada se na Instagramu pohvalila svojim proizvodima.

Kako je umetnička duša, Popovićeva naslednica počela je da pravi nakit, i to da ručno izrađuje sama. Ona je usnimila svoj kreativni proces i pokazala i pojedine prozivode koje je napravila.


Naslednica Saše Popovića

− Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu kupili smo stanove, lokale i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu.

Pročitajte: Najteži dani za Frana Pujasa- Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

– Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja – rekao je nedavno Popović.

Naslednica Saše Popovića

− Ona je to završila i radi prijateljicama naše kuće, i to gratis. Kupili smo joj stan i lokal u bloku gde gradim, tu ćemo joj otvoriti salon, a snajka, Danijelova žena, radiće šminku i, eto, neka tako zarađuju.

– Teram je da položi vozački ispit, evo tata će da ti kupi auto, ali ona nije bila zainteresovana, ali, evo, sad sam je konačno naterao da položi i kupio sam joj smarta – rekao je Popović.

Još iz kategorije