Najlepše vesti u domu Katarine Grujić: Katji ću roditi brata ili sestru

04.05.2024

16:05

By

Najlepše vesti u domu Katarine Grujić

Najlepše vesti u domu Katarine Grujić

Poznata pevačica Katarina Grujić je pauzu od nastupa iskoristila kako bi sa ćerkicom Katjom otputovala kod supruga Marka Gobeljića u Grčku.

Najlepše vesti u domu Katarine Grujić, ona i suprug rade na proširenju porodice

Kako je rekla veoma joj je važna porodica i podrška koju dobija, ali i ističe važnost očuvanja porodice, koja za nju predstavlja stub normalnog društva.

Katarina ima jednu ćeru i mašta o velikoj porodici i ljubavi do kraja života.

– Kada smo Marko i ja počeli da se zabavljamo, pre skoro pet godina, znala sam da je on čovek mog života i da ću ostariti sa njim. Ne umem da objasnim kako sam to tačno mogla da predvidim, ali intuicija mi je govorila da je on taj. Otad verujem svom instinktu – kaže Kaća i dodaje da je Katja njihovu ljubav dodatno ojačala, zbog čega žele još dece.

Najlepše vesti u domu Katarine Grujić

– Često se šalim, pa kažem da ću Marku roditi minimum troje dece, a da će Katja dobiti i brata i sestru. Naravno, ne bih se bunila ni da imamo petoro dece – kaže Kaća kroz smeh, pa objašnjava da je u vaspitanju jedinice stroža od supruga:


Pročitajte: Ceca završila u suzama zbog Veljka- Sve vreme se molila, oglasila se i Anastasija

– Marko je dobar, a ja loš policajac (smeh). Ne bi to možda bilo tako da smo zajedno, ali pošto on, zbog fudbala, od prošle godine živi u Atini i Katju viđa jednom mesečno, ne preostaje mu ništa drugo nego da joj, kada se vide, dozvoli da mu se popne na glavu. Kod mene ipak neki red mora da se zna, a i ona je naučila da kada mama kaže“ne“, da je to „ne“.

Najlepše vesti u domu Katarine Grujić

– Pogleda me tužnim okicama, pokuša da izmanipuliše, ali kada vidi da sam odlučna u svom stavu, primiri se. Teško mi je, jer uprkos pomoći roditelja, sestre i dadilje koja katkad uskoči, najveći deo vremena provodimo nas dve same.

Pročitajte: Nećete verovati svojim očima- Katarina Grujić promenila frizuru, evo kako sada izgleda FOTO

– I moju sestru Bojanu i mene vaspitavali su strogo i mislim da smo izrasle u dobre ljude – kaže Kaća.

Još iz kategorije