Posle hitne hospitalizacije Nada Topčagić napustila bolnicu: Mislila sam da je ovo kraj

25.03.2024

17:45

By

Nada Topčagić izašla iz bolnice

Nada Topčagić izašla iz bolnice

Pevačica Nada Topčagić izašla je iz bolnice posle hitne hospotalizacije jer joj je kako je njen suprug ispričao za medije, pozlilo. Ona se sada oseća dobro te je upravo iz tog razloga Nada Topčagić izašla iz bolnice.

Nada Topčagić izašla iz bolnice i progovorila o problemima

Kako smo već pisali Nada Topčagić je hitno primljena u Urgentni centar zbog bolova u stomaku.

Nada Topčagić izašla iz bolnice

– Jako sam srećna što izlazim. Bila sam 24 sata u bolnici, bila sam jako uplašena, bila sam u Banovcima kad mi se to desilo. Odjednom me je jako zaboleo želudac, pozlilo mi je, muž me je dovezao. Mislila sam da je ovo kraj. Idem da odmaram – rekla je pevačica ispred bolnice.

Pročitajte i: Razvodi se Đanijev sin, snajka presekla: Slađa se oglasila i otkrila detalje

– Bila sam u Banovcima sa prijateljima, gde sam sređivala dvorište i u jednom trenutku sam osetila jak bol u stomaku. Nakon toga su me odvezli u bolnicu gde mi je ukazana sva pomoć i obavila sam razna ispitivanja – otkrila je Topčagićeva, koja je priznala šta su joj doktori ustanovili nakon pregleda.

– Prvo sam pomislila da je u pitanju problem sa želucem ili helikobakterija. Ustanovljeno mi je da mi je pukao čir i imam problem sa dvanaestopalačnim crevom. Moram na hitnu dijetu i za 15 dana treba da se javim na kontrolu.


Pročitajte i: Promenila je veru, a pravo ime krije godinama: Ovako se zapravo zove Nada Topčagić

Podsetimo, Nada je hitno hospitalizovana jer joj je pozlilo, a njen suprug Zlatko tada je izjavio:

– Ogromna frka se digla. Dobro je Nada, svesna je, bilo joj je loše sinoć i odvezao sam je u bolnicu. Lekari su rekli da mora da ostane kako bi joj uradili dodatne preglede – rekao nam je Nadin suprug.

– Nije životno ugrožena. Imala je i pre probleme sa stomakom, ali to nije rešavala i sada je došlo na naplatu – dodao je on za „Blic“.

IZVOR: Blic, Alo

Još iz kategorije