Ana Radulović uhvatila muža u prevari: Mirče u velikom problemu

09.12.2023

16:00

By

Voditeljka Ana Radulović

Bojan Vuković

Ana Radulović

Muž Ane Radulović je poznati pevač

Ana Radulović važi za najatraktivniju voditeljku, ali i pored bezbroj udvarača ona je verna svom suprugu Mirčetu.

Muž Ane Radulović

Muž Ane Radulović izaziva mnogo pažnje u javnosti

Kako saznajemo, nedavno je imala ozbiljan problem jer su joj podmetnuli aferu. Naime, voditeljki su stigle slike kako je suprug vara sa brinetom koja jako liči na nju.

– Ana i Mirče imaju poverenja jedno u drugo jer da nije toga, oni ne bi sastavili ni pet dana skupa. Međutim, nedavno je Ana bila frapirana kada su joj stigle slike sa Mirčetovog nastupa na kojima se ljubi sa brinetom koja jako podseća na nju. Bila je u stanju šoka! Nije znala šta da radi, da li da mu bane u kafanu ili da ga sačeka kući. Zvala je drugaricu u gluvo doba noći i panično joj rekla da su joj stigle slike gde se Mirče ljubi sa nekom devojkom. Njoj je to poslao neko sa lažnog profila jer nakon što je primila fotografije taj profil je obrisan. Dok je čekala prijateljicu da dođe kod nje kući i uteši je, poslala je Mirčetu poruku i pitala ga kako je na svirci- kaže nam izvor blizak voditelji i dodaje:

Pročitajte: Ana Radulović i Mirče u problemu- Ovaj čovek želi voditeljku Elite za sebe

Muž Ane Radulović

– On joj je brzo odgovorio i napisao da je sve okej i pitao je šta ona radi, da bi mu Ana rekla da je legla. Kada je stigla prijateljica uzele su da gledaju slike opet i njen drugarica je skontala da su slike stare i da je na slikama upravo Ana. Ana je bila u šoku, ponavljala je “Jel moguće ovo?”, pa se smejala, pa je opet bila u šoku. Drugarica i ona su se toliko smejale da Ana samu sebe nije prepoznala. Kada je Mirče došao kući, žena ga je čekala budna i ispričala mu šta se desilo. On je bio van sebe, rekao joj da nije normalna i da li stvarno misli da bi se on tako ljubakao. Smeju se danima tome. Ali, eto, nekome smeta tuđa sreća i spremni su na sve.


Još iz kategorije