Mučna ispovest Milana Kalinića: Uništio život porodici, ubio sam čoveka

01.02.2024

14:02

By

Mučna ispovest Milana Kalinića

Mučna ispovest Milana Kalinića

Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić u svojoj emisiji „Preživeli“ se ovog puta našao u ulozi gosta.

Mučna ispovest Milana Kalinića nikog nije ostavila ravnodušnim

Njegova supruga Sandra je bila voditeljka, a on je otkrio nepoznate detalje iz svog života. Naime, Kalinić je ispričao detalje stravičnog udesa u kojem je njegova porodica učestvovala i koji ih je sve promenio iz korena.

Mučna ispovest Milana Kalinića

– Preživeli smo jedan težak i stresan događaj. Napravio sam jednu stvar kad su mnogi mogli da ne prežive. Tada sam shvatio koliko u životu u sekundi može sve da se promeni, i koliko je dragoceno da uživaš u svakom trenutku i svakoj sekundi – sećao se Milan udesa koji se desio na Kopaoniku 2015, godine.

– Krenuli smo na Kopaonik na skijanje. Vuk je tada imao tri i po godine, a Tea šest i po, pred polazak u školu. Prelep dan, ali pre toga je pao sneg. Sneg se topio, a na kolovozu je bilo vlažno. To je za onoga ko vozi najgore. Idemo i u kolima je divna atmosfera. Već smo prilazili Brusu i nailazimo na kobnu krivinu, ona se inače zove Duga krivina.

Pročitajte: Prelepa svadba u srcu Beograda- Evo kako su Sandra i Milan Kalinić izgledali na venčanju FOTO

– Meštani su je nazvali „Krivina smrti“. Nisam jurcao, vozio sam normalno. Zaokrenuo sam, dodao sam gas misleći da izlazim iz krivine. To je bilo dovoljno. To su bili mađarski državljani u dva automobila. Prvi automobil uspeva da me izbegne, dok je u drugom automobilu bio manje vičan vozač. Mi, bukvalno imamo direktan sudar sa automobilom. To je strašan trenutak – seća se Kalinić.


– Sad ne znam iz ugla kao vozača. Iz ugla suvozača, sećam se tupog udarca i da sam ti uzviknula: „Jao, Milane!“ – dodala je Sandra.

Mučna ispovest Milana Kalinića

– To je bio stravičan udarac. Od siline smo se okrenuli na skroz drugu stranu. Stravičan trenutak. Tada čovek nije pri sebi. Tada sam shvatio, imao sam potpuno razumevanje za ono što čujete kada se desi neka strašna nesreća da je neko pobegao. Ne treba odmah osuđivati tu osobu. Zato što u tom trenutku vi ne vladate situacijom.

– Meni se ništa nije desilo, samo sam rukom udario, ali to je toliki stres, kao da izlaziš iz sopstvenog tela, kao da ste u nekom magnovenju. Bukvalno, tada ne odgovarate za svoje postupke. Ja sam odreagovao kako treba, ali razumem ljude koji tako ne odreaguju. Tea i Vuk počinju da urlaju, a ti si u šoku i histeriju. Bog je to napravio, verovatno, iz valjanih razloga. Naš auto je bio veliki, drugi manji. Svi su poispadali iz tog automobila – priča potreseni Kalinić.

– Mađar koji je bio za volanom ubrzo je prevezen za Beograd. Nesreća je bila u tome što je bio invalid, koji je imao operaciju na srcu i ima samo jedan bubreg, a nakon nesreće je imao unutrašnje krvarenje.

Mučna ispovest Milana Kalinića

Dragan Gajić

– Doktor mi je rekao: „Milane, on do Beograda sto osto neće preživeti“. Petnaest – dvadeset dana koliko je to trajalo je bilo najveća agonija mog života – priznaje Milan Kalinić.

Ipak na kraju ova priča je imala srećan kraj, pomenuti vozač je ostao živ kao i svi ostali, pa se na sreću sve ipak dobro završilo.

Još iz kategorije