Više ga ne krije: Momak Ane Bekute konačno u javnosti, pogledajte prvu fotografiju

06.12.2023

16:00

By

Tajna Ane Bekute

ATA IMAGES

Ana Bekuta

Momak Ane Bekute je bio poznati biznismen

Pevačica Ana Bekuta nikada nije krila da je njena najveća ljubav bio Milutin Mrkonjić. Međutim, malo ko zna da da je pre njega bila u vezi sa biznismenom. U pitanju je Dalibor Minjin koji je želeo da je oženi.

Momak Ane Bekute

Momak Ane Bekute konačno u javnosti

Iako je tadašnji dečko Ane Bekute želeo da otpočnu zajednički život, pevačica je donela odluku da na njihovu romansu stavi tačku.

Pročitajte: Pre Mrke je ludo volela kolegu- Ana Bekuta je sa prvim mužem bila 10 godina u braku

Momak Ane Bekute

– Moja strasna „romansa“, koja je godinu dana punila novinske strane, okončana je mojom voljom, i to bi trebalo da bude dovoljno svima koji su je pratili iz različitih pobuda. Pošto nemam običaj da „komentarišem komentare“, neću to učiniti ni ovoga puta. Bilo je divno dok je trajalo i ne odričem se ove uzbudljive i poučne epizode u svom životu – rekla je Ana, izbegavši da potvrdi vest o novom dečku.

Pročitajte: Dijagnoza je loša, najteže je gledati ove suze- Ana Bekuta u strahu za sopstveni život


– I Daliboru i onima koji su na tome insistirali blagovremeno sam rekla da ta veza ne može prerasti u zajednički život. Što se tiče uspomena, one će ostati lepe, a neke od njih svakako su i fotografije iz mog albuma, koje vam šaljem pošto još nisu izbledele… Daliboru, dabome, želim sve najbolje i ako je to bilo kome važno, „kriva“ sam ja – zaključila je Bekuta.

Još iz kategorije