Porodica van sebe: Gudeljev brat ponovo kolabirao, hitno prebačen u bolnicu

03.12.2023

15:55

By

Mlađi brat Nemanje Gudelja

Mlađi brat Nemanje Gudelja ponovo kolabirao

Brat Nemanje Gudelja, Dragi ponovo je kolabirao na utakmici i trenutno se nalazi u bolnici gde je hitno pebačen. Ove loše vesti je potvrdio njegov klub.

Mlađi brat Nemanje Gudelja

– Dragi Gudelj (26) ponovo je kolabirao na terenu! Brat Nemanje Gudelja srušio se u 28. minutu na utakmici Melilja – Kordoba. Hitno je prebačen u bolnicu i lekari prate njegovo stanje… Meč je odmah prekinut, izvršena je izmena, a on je ekspresno prevezen u bolnicu. Oseća se dobro. Prebačen je u bolnicu i biće odrađeni svi neophodni pregledi. Čim budemo mogli, daćemo više informacija o svemu“, poručili su iz Kordobe, kluba za koji igra.

Mlađi brat Nemanje Gudelja

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da mu se ovo dogodilo, u martu ove godine je kolabirao usred utakmice i lekari su ga jedva vratili u život. Sada, prema pisanju španskih medija, nije bilo toliko ozbijno kao pre nekoliko meseci. O svemu tome je i sam pričao i to nedavno.

Pročitajte: Ovo je bilo jedino rešenje- Nemanja Gudelj otišao na transplataciju, sve izneo u javnost FOTO

Mlađi brat Nemanje Gudelja


– Vidite samo crno, crno i osećate kako vam se oči sklapaju. Otac je bio uz mene, ne mogu ni da zamislim kako se osećao dok je gledao kako mu sin umire na terenu. Ceo svet stane kada vam kažu da vam je srce stalo na tri i po minuta. U tim trenucima nisam bio svestan šta se događa. Meni se činilo kao da je trajalo sekund. Želeo sam da nastavim da igram, nisam hteo da ostavim ekipu na cedilu- rekao je tada Dragi.

Mlađi brat Nemanje Gudelja vrlo verovatno će posle svega ovoga morati da završi karijeru.

Još iz kategorije