Miroslav Ilić progovorio o problemu sa alkoholom: Priznao je sve, agresija najveći problem

29.01.2024

09:00

By

Ljubavnica Miroslava Ilića

Ata images

Miroslav Ilić

Porok pevača Miroslava Ilića je bio alkohol

Legenda narodne muzike Miroslav Ilić ne krije da je svojevremeno imao veliki problem sa alkoholom. Naime, on je priznao da je shvatio da mora da se reši tog opakog poroka kada je shvatio koliko je postao loš po svoje najbliže i okolinu.

Porok pevača Miroslava Ilića

Miroslav Ilić

Porok pevača Miroslava Ilića je zabrinuo celu porodicu

– Pio sam do 1989. godine. Dešavalo se i da slomim neku čašu. Te godine sam stavio tačku i izvukao se iz svega, odnosno iz alkohola. Bio sam veoma prljav igrač kad popijem. Nije bilo prijatno ni meni, a ni mom okruženju. Razbijao sam sve po lokalu, vređao ljude oko sebe – rekao je slavuj iz Mrčajevaca jednom prilikom za medije.

Porok pevača Miroslava Ilića

– Kad se napijem, nisam znao šta radim. Mislim da sam više pio zbog nekog dokazivanja i druženja, a piće mi svakako nije prijalo čim je tako loše uticalo na mene. Nisam umeo da pijem, a pio sam mnogo.

Pročitajte: Bila mu je sve- Miroslav Ilić neutešan nakon smrti člana porodice, nikada više neće zapevati

– Zamislite čoveka budalu koji ženi zapali svu garderobu… Ne ponosim se time, ali ne odričem se ničega što sam uradio, pa makar to bilo i loše – rekao je Miroslav, pa dodao da se pred ikonom zakleo da više neće okusiti ni kapi i održao je reč, prenosi Telegraf.


Porok pevača Miroslava Ilića

Podsećanja radi, Miroslav je u braku sa suprugom Gordanom od 1971. godine, a u braku sa njom ima dvoje dece, sina Marka i ćerku Mariju, dok iz romanse sa Mirjanom Antonović ima sina Devina kojeg je tek nedavno priznao.

Pročitajte: Suza suzu stiže- Mirjana Antonović u teškoj situaciji, Miroslav Ilić je umešan u sve

On je sa Mirjanom imao aferu osamdesetih godina, a upravo tada se suočavao sa velikim problemom, alkoholom. Ovo je malo ko znao, a pevač je za medije otvoreno pričao o ovome.

Još iz kategorije