Konačno smo i to dočekali: Mirka Vasiljević otkrila sve o svadbenom veselju, ovo su detalji

27.05.2024

21:00

By

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Instagram

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić još uvek nisu venčani

Popularni par Mirka Vasiljević i Vujadin Savić već petnaest godina uživaju u svojoj ljubavi iz koje su dobili čak četvoro naslednika, međutim sve do sada nisu se odlučili da pred matičarem ozvaniče svoju vezu, a zašto je to tako, javnosti je otkrila lepa glumica.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić na večnu ljubav nisu se zakleli pred Bogom i narodom, imali su druge prioritete

Ona je, naime, priznala da nekadašnji fudbaler, a sada član stručnog štaba Crvene Zvezde zapravo želi svadbu što pre, ali da je ona ta koja koči:

– Ta svadba, što se tiče Vujadina, to već može sutra, ali ja malo ko žena tu kočim – rekla je Mirka priznavši da je sama kriva što se još nije udala.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

 

– Naravno da želim venčanje i desiće se, ali moram da kažem da sam ja kriva što još nije došlo do toga! Vujadinu je važno da se to obavi, što se njega tiče, svadba može da bude već sutra! On bi posle nekoliko poziva organizovao sve, dok ja, kao svaka žena, ulazim u detalje, pa razmišljam i o boji salveta.


– Mada, kako sam starija, shvatam da je jedino bitno da nam svi dragi ljudi i naša deca budu tu, da se lepo provedemo i da napravimo uspomene, koje će da nam greju srce i dušu kad ostarimo.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Oboje smo iz tradicionalnih porodica, tako da će svadbe biti, samo da se poklope sve kockice – javno je obećala Mirka da će njen brak sa Vujadinom biti sklopljen.

Glumica je takođe priznala da su joj svih ovih godina neke druge stvari bile prioritet:

– Pošto je on i dalje u fudbalu, često je zauzet, ima samo dve pauze, u maju i decembru. Kad napokon dođe to slobodno vreme, više volim da otputujemo negde zajedno i da se posvetimo samo nama.

Pročitajte i – Kriza u braku – Mirka ucenila Vujadina, ako ovo ne uradi – gotovo je

– Željni smo mira, da ne jurimo nigde, da ne gledamo na sat… I tako svaki put kažemo: „Još ovaj odmor“, a onda još sledeći… Sve ostalo vreme čekam njegov karantin, pa utakmicu, pa brinem da li će pobediti… Takav život je neizvestan i turbulentan, stalno sam na nekom „čekanju“ – rekla je svojevremeno ona, a zatim se osvrnula na zabavljanje sa Vujadinom.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

– U tim prvim izlascima sam ga već ubila u pojam, u pozitivnom smislu, od početka sam mu govorila da to mora da bude ozbiljno, s perspektivom, pa dokle doguramo – ispričala je glumica jednom prilikom za „Kurir“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Instagram

Još iz kategorije