Prijovićka uhvatila muža Filipa sa ovom pevačicom, a onda je javno prozvala

09.12.2023

14:00

By

Zdravstveni problem Aleksandre Prijović

Bojan Vuković

Aleksandra Prijović

Milica Pavlović i Aleksandra Prijović pokazale međusobno poštovanje

Na jednom od pet koncerta Aleksandre Prijović u Zagrebu u publici se na iznenađenje mnogih pojavila njena koleginica Milica Pavlović. Ona će uskoro da održi koncert u beogradskoj Areni, a sada je iskoristila priliku da sa prijateljima podrži Prijovićku.

Milica Pavlović i Aleksandra Prijović

Milica Pavlović i Aleksandra Prijović su u sjajnim odnosima

Ništa od ovog ne bi bilo čudno da prošlog leta Milica nije uhvaćena u provodu sa Filipom Živojinovićem, dok je Aleksandra tada radila u Budvi.

Kako si pisali mediji, Prijovićka je tada poludela što se njen muž slika sa Milicom i tada mu je navodno rekla da se drži dalje od nje. Bilo je i glasina kako se Milica namerno snimala sa Živojinovićem kako bi nervirala Priju, ali sada je sve to palo u vodu kada je došla na njen koncert u Zagreb.

Milica Pavlović i Aleksandra Prijović

Aleksandra se čak u jednom trenutku obratila Milici sa bine i poželela joj uspešnu turneju, što je publika pozdravila aplauzom.


Pročitajte: Nije više mogla da izdrži- Aleksandra Prijović odustala od karijere, otišla u manastir

Milica Pavlović i Aleksandra Prijović

– Tu je i moja divna koleginica koja uskoro kreće na svoju koncertnu turneju. Ja bih vas zamolila za aplauz za Milicu Pavlović. Milice, želim ti da uskoro budeš ovde”, rekla je Prija dok joj je Pavlovićeva slala poljupce. Kako saznajemo, Milica nije otišla na žurku koju je posle koncerta organizovala Aleksandra i nije se srela sa Filipom, tako da nije imala ni priliku da ga pozdravi, ali je zato prišla Prijovićkinom deki koji je bio u publici i čestitala mu na uspehu unuke.

Još iz kategorije