Tražila razvod: Ovo niko nije očekivao, otkriven i razlog zašto je Milica Kon rekla Marku da želi da se rastanu

28.01.2024

14:00

By

Milica Kon razvod

Ata images

Milica Kon razvod je tražila iz potpuno neverovatnog razloga

Milica i Marko Kon kao što je poznato već godinama uživaju u skladnom vraku, međutim ona je sada otkrila detalje kojima je šokirala javnost. Milica Kon razvod je tražila kako bi se rešila viška kilograma sa kojima je kuburila.

Milica Kon razvod je želela kako bi liniju dovela do savršenstva

Kada se u studiju voditeljke Sanje Marinković povela priča o mršavljenju Milica Kon iznela je neverovatne detalje iz svog života i braka sa Markom Konom.

– Kada sam u jednom trenutku imala problem sa kilažom, molila sam Marka da se razvedemo – ispričala je Milica i zaprepastila gledaoce svojom odlukom koju niko nije očekivao.

– Rekla sam mu “Molim te Marko da se razvedemo na šest meseci samo da smršam“ – rekla je tovoreno Milica u pomenutoj emisiji.

– Želela sam malo da propatim, malo da mi ne da decu, samo da smršam. On je na sve to odgovorio zaprepašćeno i rekao da su mi ideje užasne, pa da to ne govorim javno, ali evo, sada sam rekla – ispričala je ona u emisiji.

Milica Kon tražila razvod


Milica Kon razvod je tražila kako bi se rešila suvišnih kilograma, kako je istakla. Njen zahtev je zaista bio neobičan pa i ne čudi što joj je Marko Kon rekao da o tome ne priča u javnosti.

Inače, Milica i Marko su u skladnom braku a zajedno su prošli mnogo toga.

Njihova ljubavna priča od samog starta počela je veoma interesantno kada je Milica Marka pozvala na piće. Tada ga je prvi put stavila na test, a sudeći po priči o mršavljenju i razvodu na testu je stalno.

PROČITAJTE I: Milica i Marko Kon izneli jezive detalje nasilja: Našu ćerku jedan drži, drugi udara pesnicama FOTO

– Pozvala sam ga na piće u gej klub i on je odmah pristao. Želela sam da vidim šta je sve u stanju da uradi zbog mene i očigledno da je taj moj mali test odmah položio. U početku sam imala predrasude zbog toga što je Marko javna ličnost, ali polako se i na to navikavam – ispričala je ranije Milica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)

– Dešavalo se da mu na ulici priđu obožavaoci da se fotografišu ili traže autogram, a ja se parališem i ne znam šta da radim. Bez obzira na sve, često umem u šali da kažem kako nakon upoznavanja on i nije mogao mnogo da bira. Odlučila sam da će biti moj i tako je i bilo. Rekla sam: ”Sa ovim čovekom želim do kraja života da se smejem” – ispričala je Milica jednom prilikom.

Inače, Milica i Marko su se posle dve godine zabavljanja venčali, a do danas su prošli kroz teške trenutke kada su saznali da ona ima rak dojke.

 

Još iz kategorije