Istina zbog koje je Mensur napustio Eliitu: Otkriveno sve o devojci koja ga je čekala

06.03.2024

21:30

By

Mensur napustio Elitu

B. VUKOVIĆ

Mensur Ajdarpašić

Mensur napustio Eliitu pa se konačno oglasio

Rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić je nedavno napustio Elitu, i od tada se nije oglašavao za medije.

Mensur napustio Eliitu pa se konačno oglasio u javnost

Naime, sada je poznato nešto više o detaljima njegovog odlaska iz rijalitija.

– Dobro sam. Oporavljam se, idemo na bolje, baš sam komentarisao sa mojim dragim ljudima kao da sam se iz kome probudio i došao u realnost. Osećao sam se jako loše, osetio sam da ne pripadam više tamo i da mi nije mesto. Bilo mi je preteško da sve to slušam, neshvatljive su mi te neke stvari. Previše su ljudi svoje živote dali po svaku cenu – rekao je Mensur, a onda je otkrio zašto je odlučio da napusti rijaliti.

Mensur napustio Elitu

Mensur AjdarpašićBojan Vuković

– Zato što sam imao potrebu da se vratim nekome koga jako volim, cenim i poštujem maksimalno. Pored toga, imam i drugove koji su mi bitni i zdravi ljudi,porodicu i trenere. Odradio sam, a sa sigurnošću sada mogu da kažem da je teško da ću se vraćati više u te vode.

Pročitajte: Otkriveno kakav je brak Viki i Tašketa-Ovako se ponaša prema njemu pred svima, mnogi nisu slutili

– Imao sam ugovor na šest meseci. Mogao sam da ga produžim i da se dogovaram, ali nisam bio za tu opciju. Povukao sam se, imam svoje mišljenje i stav, ali nisam želeo da se borim za reč- kaže on koji je pored porodice, posebno zbog jedne osobe odlučio da napusti rijaliti.


Mensur napustio Eliitu

– Jedva sam čekao da izađem i da se vratim onoj bez koje nisam mogao. Preteško mi je palo da se odvojim od nekoga koga jako volim, a to me je sada još više vezalo i dalo mi lekciju da se ne odvajam od meni voljenih i voljene. Presrećan sam i prezadovoljan, u potpunosti je sve kako treba. Zauzet sam i oduzet, nema niko drugi osim jedne osobe.

Pored toga, Mensur je istakao čime će se baviti nakon rijalitija, ali i o zaradi u rijalitiju.

– Muzikom ću nastaviti iz hobija, imam kampanje i reklame koje dogovaram ovih dana sa ozbiljnim kompanijama. Posetiću i neke seminare koje se tiču fitnesa i akademija koju ću završiti.

Majka Milice Veselinović

– Jedan deo posla sam obavio u rijalitiju gde sam mnogo zaradio, toliko da mogu da odmaram baš dugo, ali neću se prepustiti slučaju. Napravio sam planove, što se tiče biznisa u ugostiteljstvu, ali ne može sve preko noći, prvo malo da uživam sa svojima- istakao je rijaliti učesnik.

Još iz kategorije