Melina napala Harisa zbog ćerke, pevač doživeo veliki šok

24.12.2023

12:00

By

Sin Harisa Džinovića

B.V.

Melina i Haris

Melina napala Harisa zbog ćerke

Harisova i Melinina ćerka Đina privlači veliku pažnju javnosti, međutim, to njenim roditeljima nikako ne prija.

Majka kao majka, koliko god da joj neke stvari smetaju, svoju mezimicu će da zaštiti, pa je tako nedavno izjavila kako mediji oko njene ćerke prave pompu i da je neumesno što je povezuju sa raznim momcima.

Melina napala Harisa- evo šta je pevač preuzeo

Džinović je pre nekoliko dana na pitanje o ćerki Đini izjavio kako joj je naglasio da se ponaša normalno. To je zasmetalo njegovoj supruzi, pa je u vili na Dedinju nastala ozbiljna frka.

Melina napala Harisa

– Haris ne razume taj TikTok i te influensere, pa mu nije baš pravo što je Đina krenula u tom pravcu. Ono što mu najviše smeta jesu vesti o njoj koje se objavljuju na portalima. Melina gleda da posavetuje Đinu kako treba, a sa druge strane objašnjava Harisu da su sada neka druga vremena i da na to ne mogu da utiču. Kao i svaka majka, ona će ćerki da kaže u četiri oka šta ima, ali javno će da bude uz nju, šta god da uradi, pa čak i kada pogreši. Dok Haris opet istupi iskreno i kaže šta mu smeta.

Pročitajte: Porodična drama- Haris Džinović zapretio ćerki, sve joj uzima ako ne ostavi dečka (foto)

Melina napala Harisa


Kako je nedavno izjavio da je Đini rekao da se ponaša normalno i pristojno, Melina ga je sačekala kući i očitala mu bukvicu. Rekla mu je da mora da je podrži javno i da ne sme da dozvoli da s njom ispiraju usta. Baš je bila oštra i dobru lekciju je dobio. I sam je bio u šoku!”, kaže nam izvor blizak Džinovićima.

Još iz kategorije