Matić otkrio strašnu tajnu o Džeju: Ovi pevači su ga izdali

15.01.2024

16:30

By

Rođendan Džeja Ramadanovskog

Bojan Vuković

Matić otkrio tajnu o Džeju

Pevač Saša Matić sa pokojnim Džejom Ramadanovskim bio je iskren prijatelj do poslednjeg dana. Koliko su bili bliski najbolje govori to što je Matić otkrio tajnu o Džeju koja nije ranije bila poznata javnosti.

Matić otkrio tajnu o Džeju i prijateljima sa estrade

Život legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog pretočen je u film koji je dobio naziv „Nedelja“ po velikom hitu Džeja. U filmu će se naći detalji iz života Džeja, ali, neke stvari do skoro su bile nepoznate javnosti a pevač Saša Matić otkrio je strašnu tajnu o Džeju i njegovim prijateljima.

Kao što je poznato, Džej je uvek oko sebe okupljao veliki broj ljudi, ali kako to obično biva u jednom trenutku mnogi su mu okrenuli leđa. O tome je progovorio i Matić jednom prilikom.

Matić otkrio tajnu o Džeju

– Džeja su svi ostavili kada više nije imao novca. Uz njega su u tim trenucima ostali samo pravi prijatelji, među kojima su Aca Lukas, Aco Pejović, Rule i ja. Bio je baš velikodušan. Ko god mu je tražio nešto na ulici, od njega bi dobio 100 evra – rekao je Saša Matić i otkrio da su Džeja mnogi ostavili i zaboravili kada je pao finansijski.

PROČITAJTE : Javnost u neverici: Dragana Mirković otkrila nepoznate detalje o Džeju, ovo niko nije slutio

O tome da je uvek bio galantan znalo se naširoko i naveliko.


– Bio je džek, nije žalio novac, delio je i pomagao svima. Onda se desilo da on nema, ali nikad nije kukao. Mi smo tačno znali kad ima, a kad nema. E, kad nije imao pare, nije imao ni veliki krug prijatelja osim nas nekoliko – istakao je Matić.

Njegov prijatelj Aleksandar Mandić otkrio je da je Džej imao veliku dušu i da su pored njega svi imali.

– Donosio je džakove para i odmah bi sve potrošio. Kako dođu, tako i odu. Svima je davao novac, čašćavao je sve – rekao je Mandić.

Više detalja ove priče čitajte u novom broju magazina Star koji je na kisocima. 

Još iz kategorije