Marija Šerifović povređena, a uz to i bosa: Snimak zabrinuo fanove

25.02.2024

19:14

By

Marija Šerifović lije suze zbog sina

ATA IMAGES

Marija Šerifović povređena održala probu

Pevačica Marija Šerifović objavila je snimak sa probe kojim je zabrinula fanove jer se na njemu vidi povreda koju nije otrkila kako se dogodila. Ipak, Marija Šerifović povređena peva, a još jedna stva zapala je za oko svima.

Marija Šerifović povređena održala probu, a svi se pitaju zašto je bosa

Marija Šerifović u poslednje vreme vredno radi, a uz to je i veoma požrtvovana majka te svaki slobodan sekund provodi sa sinom Mariom koji je došao na svet početkom decembra prošle godine.

A koliko je vredna, pokazala je i snimkom koji je objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram na kom se vidi da je na probu došla iako na ruci ima longetu te se vidi da je Marija Šerifović povređena.

Pročitajte i: Haos u domu Šerifovićke zbog krštenja sina, umešala se Verica: Šta se on pita

Inače, Marija Šerifović započela je muzičku turneju „Dolazi ljubav“, a sledeći koncert održaće za Dan žena, 8. marta u Zagrebu za koji se već uveliko sprema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Koliki je profesionalac govori i to što povređena dolazi na probe, ali je upravo zbog longete koju ima zabrinula mnogobrojne fanove koji su joj u komentarima pisali i pitali šta se dogodilo.


Ipak, ono što je mnogima zapalo za oko je i to što je Marija izula patike te je na probi bila bosa.

„Carica“, „Za Maru nema prepreke“, „Bravo, svaki put oduševiš“, „Šta je sa rukom?“, samo su neki od komenta koji su stigli pevačici.

Podsetimo, Marija Šerifović je samo nekoliko dana pošto se ostvarila u ulozi majke otkrila da iako je pomislila da zbog sina odloži turneju da se to ipak neće dogoditi te je sada upravo iz tog razloga zajedno sa bendom sa kojim vredno vežba.

Još iz kategorije