Majka Teodore Džehverović o stanju ćerke: Život nam se okrenuo za 10 minuta

08.01.2024

21:00

By

Ispovest Goce Džehverović

Zdravstveno stanje Teodore Džehverović zabrinulo porodicu

Danas je sve potresla vest da je pevačica Teodora Džehverović operisana na Badnji dan. Kako je otkrila, godina joj je počela loše jer je zbog pucanja ciste morala na hitnu intervenciju.

Zdravstveno stanje Teodore Džehverović je ugroženo

– Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo – započela je Teodora, a onda dodala da se sada oseća bolje:

Zdravstveno stanje Teodore Džehverović

Amir Hamzagic/ATAImages

– Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem – napisala je pevačica.

Njena majka, Gordana Džehverović izjavila je da je pored Teodore i je sve očigledno moralo da bude tako.

– Teodora je izašla iz bolnice, sa nama je, lakše je da vodimo mi brigu o njoj. Dobro je hvala Bogu, sve je dobro prošlo. Na Badnje veče se sve dogodilo, u 10 minuta nam se život okrenuo, nismo znali šta nas je snašlo, ali sada je sve dobro i ona se oporavlja – rekla je Goca Džehverović za domaće medije.


Pročitajte: Od dima se ništa ne vidi- Teodora Džehverović doživela traumu, izbio požar u njenom stanu

Zdravstveno stanje Teodore Džehverović

Podsećanja radi, Teodora je 1. januara otkazala nastup koji je imala i obavestila sve pratioce da je u lošem zdravstvenom stanju i da im se izvinjava što mora da odloži sve za neki drugi put.

Još iz kategorije