Za ovo se živi: Sloba ispunio majci najveću želju, porodična fotografija gađa pravo u srce FOTO

07.04.2023

11:04

By

majka slobe radanovića

Majka Slobe Radanovića ne krije sreću, ovo je razlog

Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena su se prošle godine zakleli na večnu ljubav pred Bogom. Bračni partneri nedavno su se ostvarili u ulozi roditelja, a prinovi se najviše obradovala majka Slobe Radanovića kojoj je najveća želja bila da postane baka.

Majka Slobe Radanovića obožava unuka

Naime, svima je već poznato da je slavni pevač izuzetno vezan za svoje roditelje, a nakon očeve smrti majka Draginja mu je bila najveći oslonac i podrška. Kada je 2019. godine uplovio u vezu sa Jelenom, pevač je znao da je ona žena njegovog života te ju je vrlo brzo upoznao sa porodicom koja ju je odmah prihvatila i zavolela.

Pročitajte: Fotografija govori više od reči – Evo kako se zapravo slažu Slobina majka i Jelena FOTO

majka slobe radanovića

Ipak, majka Slobe Radanovića imala je veliku želju koju su joj nedavno sin i snaja ispunili. Draginja nikada nije krila da bi volela da ima što više unučića, a po Damjanovom dolasku na svet to joj se i ostvarilo. Novi član porodice uneo je radost u porodicu Radanović, a majka Slobe Radanovića koristi svaku priliku da bude sa unukom.

Zahvaljujući fotografijama koje Jelena s vremena na vreme objavi na Instagramu imamo prilike da vidimo kako izgledaju dani u domu Radanovića, a najnovija objava mnoge je ganula pravo u srce. Naime, dok je jednog popodneva pevač držao sina u naručju pored njih se našla i ponosna baka Draginja, a dirljiv momenat je Radanovićeva supruga zabeležila i podelila sa svojim pratiocima.


Pročitajte: I to smo dočekali! Jelena Radanović oduševila fotografijom – Ovako izgleda naš sin.. FOTO

majka slobe radanovića

Sudeći po fotografijama, Sloba i Jelena uživaju u svom braku. Njih dvoje su pre nekoliko meseci otpočeli svili porodično gnezdo u Višnjičkoj banji gde su kupili kuću. Društvo im prave Jelenini sinovi iz prvog braka, a i mama Draginja je rado viđen gost u njihovom domu.

SLIKE: Ata Images, Instagram

Još iz kategorije